Donald Trump Jr își bate joc de Alec Baldwin: „Armele nu ucid oameni…”

Donald Trump Jr vinde online tricouri pe care scrie: „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni', la câteva zile după ce directoarea de imagine, Halyna Hutchins, a fost împuşcată accidental pe platoul de filmare.

Accidentul fatal de pe platourile de filmare i-a luat viața directorului de imagine Halyna Hutchins. Pistolul de recuzită folosit de actor l-a rănit și pe regizorul Joel Souza. În timp ce oamenii sunt încă în stare de șoc după incident, Donald Trump Jr vizează un dușman al familiei de mult timp, Baldwin.

Activistul politic american și fiul fostului președinte american Donald Trump se folosește de accidentul fatal pentru a-și bate joc de progresistul activ politic Alec Baldwin, care l-a parodiat pe tatăl său în timpul apariției sale la Saturday Night Live. Trump Jr vinde în prezent tricouri pe care scrie: „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni'.

Donald Trump Jr are propriul său site web unde își vinde marfa. În urma incidentului de la filmările producției „Rust', Trump Jr a lansat tricoul și îl vinde pe site-ul său pentru 27,99 USD în diferite culori. În 2018, comentariile lui Alec Baldwin despre Donald Trump l-au înfuriat pe fostul președinte al SUA. Trump a pus la îndoială și legalitatea emisiunii. Cei doi s-au certat și pe platforma de socializare Twitter.

Rețeaua de socializare a lui Donald Trump Jr este plină de comentariile sale despre accidentul în care este implicat Alec Baldwin. Trump Jr, un avocat al armelor, l-a interogat pe Baldwin încă de când a avut loc incidentul.

Prin intermediul Instagram, Trump Jr a pus mai multe întrebări.

„Am o mulțime de întrebări. De ce era încărcată o armă de recuzită? De ce un actor îndreptă pistolul spre un director de imagine și apăsa pe trăgaci? De ce cei care urăsc atât de mult armele nu au nicio problemă să profite de pe urma lor? De ce cei care urăsc armele și profită de pe urma lor nu învață siguranța de bază a armelor pentru a putea verifica ei înșiși aceste lucruri?”

Mai multe persoane care au aceleași păreri l-au susținut pe Trump Jr. Cu toate acestea, regizorul Joel Souza a recunoscut într-o declarație că Baldwin repeta o scenă încrucișată cu pistolul de recuzită.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete