Doliu în familia artistei Jennifer Lopez. Mătușa ei s-a stins din viață

Pe contul personal de Instagram, Jennifer Lopez a publicat un mesaj dureros și emoționant. Una dintre mătușile sale, Rose, s-a stins recent din viață.

Alături de o serie de videoclipuri și fotografii cu „Titi Rose”, așa cum o numea, artista a vorbit despre cea care a trecut de curând în neființă:

„De azi se odihnește veșnic mătușa mea Rose. Se va odihni alături de iubitul nostru unchi, așa cum și-a dorit.

Au fost căsătoriți întreaga lor viață și împreună au avut trei fiice, cele mai apropiate verișoare ale mele, cele alături de care am crescut și care mi-au fost mai mult surori decât verișoare.

Am atât de multe emoții scriind aceste rânduri. Vreau să menționez cât de feroce, puternică și sinceră a fost ..

M-a învățat cum să devin o femeie muncitoare. La fel ca celelalte femei de care am avut norocul să fiu crescută, m-a învățat cum să devin independentă și să nu mă tem de viață și de surprizele ei.”

Doliu în familia artistei Jennifer Lopez. Mătușa ei s-a stins din viață

„M-a învățat să râd, să dansez, să stau cât mai aproape de familie. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru mine.

Cel mai bine îmi voi aminti momentele ca cele surprinse în videoclipul de mai sus în care râdea alături de surorile și de familie. Te iubesc, mătușico și mă bucur că tu și unchiul sunteți din nou împreună.

Salut-o pe bunica și pe mătușa Myrza. Vă iubesc. Port puterea și iubirea voastră cu mine mereu. Te vom face mândră. #familie #îngerii mei păzitori #mereu aproape de mine.”

Anul acesta, Jennifer Lopez s-a logodit cu iubitul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, după o relație de mai bine de doi ani. Cuplul urmează să se căsătorească anul viitor.

Acesta va fi al patrulea mariaj al artistei și al doilea al sportivului. Cântăreața a mai fost căsătorită de trei ori. Din 1997 până în 1998 cu actorul Ojani Noa, din 2001 până în 2003 cu dansatorul Cris Judd, iar din 2004 până în 2014 cu muzicianul Marc Anthony.

Sportivul a mai fost căsătorit cu Cynthia Scurtis din 2002 până în 2008.

Foto: Instagram

Citește și: 

10 dintre cele mai scurte căsnicii celebre! Au durat de la 55 de ore la 8 luni

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete