Doinița Oancea, adevărul despre relația cu Augustin Viziru: „Oamenii ne au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț”

Doinița Oancea a spus adevărul despre relația pe care o are cu Augustin Viziru. Între cei doi nu există decât o frumoasă relație de prietenie și niciodată nu a fost vorba despre ceva mai mult.

S-a speculat mult că între Doinița Oancea și Augustin Viziru ar exista o poveste de iubire, însă actrița a decis să spună adevărul. Totul a început după ce au jucat împreună în seriale. Ulterior, cei doi s-au întâlnit la Ferma, acolo unde s-au înțeles foarte bine.

„Nu m-au deranjat. (râde) Și cred că nici pe el, la momentul ăla. Noi ne distram tare pe baza „presupunerilor. Cred că au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu. Oamenii ne au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț. Apoi, prietenia noastră. Și la „Fermă', unde ne-am fost foarte aproape unul celuilalt', a spus Doinița Oancea într-un interviu pentru VIVA!.

Doinita-Oancea-si-Augustin-Viziru-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Doinița Oancea și-a deschis școală de actorie

Actrița și-a deschis propria școală de actorie, acolo unde este profesoară. Doinița lucrează cu copii de vârste mici și a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat până acum.

„După mulți ani în care am predat prin diverse școli și academii, a venit timpul să-mi deschid propria școală. Ipostaza e pentru mine una cu care sunt obișnuită și îmi și place! Iubesc foarte mult copiii, așa că îmi place să lucrez cu ei, îmi place să îi învăț, îmi place să împărtășesc cu ei din toate lucrurile învățate de mine în viață. Pe lângă actorie, abordez cursul în așa fel încât să fie de ajutor și pe partea de dezvoltare personală. Ipostaza asta îmi aduce o altfel de bucurie, pe care nu o cunoșteam până la deschiderea școlii. Provocare pentru mine e să înțeleg ritmul fiecăruia, să văd cine e dedesubtul măștii și cum să îi fac să se deschidă! Sunt unici, așadar, cumva, trebuie să mă adaptez la nevoile fiecăruia dintre ei'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete