Doinița Oancea a spus de ce Nicoleta Luciu voia să devină călugăriță: „Era visul ei”. Cele două prietene se cunosc de 15 ani

Nicoleta Luciu a fost aseară, 6 noiembrie, juratul-surpriză de la „iUmor'. După ani de zile de pauză, ea a revenit pe micul ecran. În cadrul emisiunii, ea a avut parte de momente neașteptate, printre care și un roast realizat de Doinița Oancea, buna ei prietenă.

Cele două actrițe se cunosc de 15 ani, au și jucat împreună într-o telenovelă de la Acasă TV. „Nouă oamenii ne spuneau că semănăm foarte tare. (..)

Pe mine mă frământă ceva: eu de ce nu pot să fiu în juriu? Eu o să îți spun acum cum ai ajuns acolo. A zis Delia la un moment dat că s-a tocit masa juraților și producătorul a chemat pe cineva să dea luciu. Și ia uite! L-a dat pe tot', și-a început Doinița Oancea numărul la „iUmor', scrie a1.ro.

Actrița a continuat. „Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară și le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie'.

În cadrul emisiunii, Doinița Oancea a făcut și dezvăluiri neașteptate despre Nicoleta Luciu, despre cariera ei. „Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță. Era visul ei. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună cât de greu e să stai o viață întreagă în genunchi', a mai spus actrița.

Și a continuat: „După miss, a fost asistentă medicală. Vă imaginați cum arăta halatul ăla alb pe ea? Au trebuit să o concedieze că nu mai prindea anestezia la oamenii care trebuiau operați', a mai glumit Doinița Oancea.

Nicoleta Luciu va apărea curând la Antena 1 și în emisiunea „Prețul cel bun', acolo unde lucrează sora ei, Iuliana Luciu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete