Doi foști concurenți de la „Insula Iubirii” formează un cuplu! Ce s-a întâmplat după terminarea filmărilor din Thailanda

Ultimul sezon al emisiunii „Insula Iubirii', de la Antena 1 a fost de-a dreptul incendiar, mai ales că după ce s-au terminat filmările, pentru că lucrurile au luat o întorsătură neașteptate. Unele cupluri s-au despărțit, altele s-au împăcat sau pur și simplu s-au format chiar altele noi.

Așa s-a întâmplat în cazul lui Aurel Deacanu și al Dianei Constantin. Cine ar fi crezut că cei doi ar putea forma un cuplu? Aurel a venit în Thailanda alături de iubita lui, Alexandra Diaconescu, iar Diana a venit însoțită de Ben. Amândoi s-au depărțit de partenerii lor și au avut relații cu ispitele de pe insulă.

Doi foști concurenți de la „Insula Iubirii' formează un cuplu

La mult timp după terminarea emisiunii, se pare că cei doi s-au împrietenit mai mult, au ajuns să se cunoască bine, iar acum se pare că formează un cuplu. Dovada vie a acestui lucru se pare că sunt chiar pozele postate de Diana pe pagina sa de Facebook.

„Bărbatul vieții tale va șterge toate urmele urâte ale foștilor tăi și-ți va reda încrederea-n bărbați. Bărbatul vieții tale te va iubi sincer și fără limite. (jurnalul lui Adam)', a scris Diana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

„Niciodată nu am crezut ca pe noi doi ne va lega o prietenie așa frumoasa. La început nu ne-am suportat și acum, ne adorm unul pe celălat… (nebunul la nebun trage). Îți mulțumesc ca îmi ești alături și ca mă suporti cu toate toanele mele,' a mai scris Diana.

Se pare cei doi și-au recunoscut relația și formează un cuplu de câteva luni.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

Deea de la „Insula Iubirii' are un nou iubit: „Am un foarte mare noroc, sunt într-o relație de mai mult timp'

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula Iubirii', revine în televiziune! În acest rol nu ai mai văzut-o până acum

Ispita Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii este însărcinată. Ea publicat prima fotografie cu burtica de gravidă

Alexandra Diaconescu, de la „Insula Iubirii', schimbată total după despărțirea de Aurel! Deja a apelat la intervenții estetice

Ben de la 'Insula Iubirii' are o nouă iubită. Prima poză cu cei doi

Alexandra Diaconescu de la „Insula Iubirii' s-a transformat radical după despărțirea de Aurel: „Împart cu voi micul meu secret!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete