Documentarul Netflix despre Harry și Meghan o să apară în curând: o să fie șoc și groază la Palatul Buckingham

Un trailer plin de emoție al viitorului serial documentar produs de Netflix despre viața Prințului Harry și a soției sale, Merghan Markle, a fost lansat ieri, în timp ce Palatul Buckingham încă se luptă cu acuzațiile de rasism, iar Prințul și Prințesa de Wales se află în Statele Unite.

În „teaserul' de 1 min. 12 secunde, Harry și Meghan împărtășesc fotografii intime nepublicate anterior, unele înfățișând-o pe Meghan aparent plângând, într-o scenă care îl arată pe Harry cu capul dat pe spate, în timp ce soția lui pare să-și ștergă lacrimile cu ambele mâini.

În timpul documentarului un reporter nevăzut întreabă: „De ce ai vrut să faci acest documentar?' în timp ce în imagine se succede un montaj de fotografii alb-negru. Una o înfățișează pe Meghan ghemuită pe un scaun, cu capul în mâini pe telefon și aparent tulburată. Harry răspunde: „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise'.

Trailerul arată un stop cadru cu o fotografie a unei Kate cu aspect sever, cu William stând lângă ea și Meghan în spate, făcută la slujba de Ziua Commonwealth-ului înainte ca cei doi duci de Sussex să părăsească Marea Britanie.

Alte fotografii o arată pe Meghan tristă, cu o pălărie neagră, făcută la înmormântarea Reginei Elisabeta, și alta care a tot circulat în presă, în timp ce Harry continuă: „A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia'. O altă imagine o înfățișează pe Meghan așezată într-o mașină ștergându-și parcă lacrimile.

Meghan îi spune reporterului: „Când miza era atât de mare, nu are mai mult sens să auziți povestea noastră de la noi?'

Alte fotografii personale, mai fericite, îl arată pe Harry cântând la chitară pentru soția sa, apoi cuplul plimbându-se cu câinii lor, Meghan însărcinată, dansul de la nunta lor și chiar un sărut în bucătărie.

Într-o declarație care însoțește trailerul Netflix, este scris „Harry & Meghan' – o „privire nemaivăzută până acum asupra unuia dintre cele mai discutate cupluri din istorie'.

Momentul apariției acestui trailer nu este cel mai potrivit pentru Palatul Buckingham, care încă se confruntă cu consecințele demisiei lui Lady Susan Hussey, una dintre doamnele de serviciu ale regretatei Regine, după ce aceasta a fost întrebată de fondatorul organizației caritabile Ngozi Fulani despre originile ei native în timpul unei recepții de la palat. Palatul Buckingham și William, finul ei, au descris comentariile ca fiind „profund regretabile' și „inacceptabile'.

Palatul Kensington va fi, fără îndoială, îngrijorat de faptul că trailerul va muta interesul pe cei doi, departe de William și Kate, în timp ce aceștia întreprind a doua zi de angajamente la Boston, promovând premiul pentru mediu al prințului Earthshot.

Netflix a declarat într-o declarație: „Într-o serie documentară fără precedent și aprofundată, Ducele și Ducesa de Sussex împărtășesc cealaltă parte a poveștii lor de dragoste. Pe parcursul a șase episoade, serialul explorează zilele clandestine și provocările care i-au determinat să se simtă forțați să se retragă de la rolurile cu normă întreagă din instituție. „Cu comentarii de la prieteni și familie, dintre care majoritatea nu au vorbit niciodată în public despre ceea ce au fost martori, și istorici care discută despre starea Commonwealth-ului britanic de astăzi și despre relația familiei regale cu presa, serialul face mai mult decât să lumineze dragostea unui cuplu. povestea, ea pictează o imagine a lumii noastre și a modului în care ne tratăm unii pe alții.'

Meghan Markle, primul interviu despre moartea Reginei Elisabeta a II-a: „A fost o perioadă complicată'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri