Doar la Yzzy găsești telefoane Apple second hand de vânzare 

Industria recondiționării și a refolosirii sau mai simplu spus second-hand, așa cum o știe toată lumea a luat un avânt din ce în ce mai mare, cel puțin în ultimii ani. De la mașini rulate, dar în stare perfectă de funcționare, până la obiecte de îmbrăcăminte sau de uz casnic, lumea se orientează spre acele magazine de unde pot cumpăra la un preț mai mic dar și în deplină siguranță. 

Obiectele de uz casnic sunt la mare căutare, deoarece ele sunt folosite la maxim într-o locuință dar cele noi au de obicei prețuri destul de mari raportat la salariul minim pe economie. 

În cele mai multe cazuri consumatorii se decid să cumpere obiecte recondiționate, dar care funcționează impecabil. 

Telefoane de la branduri de renume, la prețuri imbatabile 

Nici telefoanele nu fac excepție de la această regulă pentru că este ilogic să dai o sumă mare de bani pe un gadget care astăzi este la modă, iar mâine este detronat de către ultimul model. 

În special tinerii și adolescenții recurg la genul acesta de cumpărături, iar cu ajutorul site-ului  yzzy.ro pot afla cum să vândă, dar și să cumpere în siguranță telefoanele pe care și le doresc. 

Chiar dacă telefonul dorit este unul de firmă, aici se poate găsi o gamă largă și diversificată, chiar și telefoane Apple second hand de vanzare. Iar prețurile pot surprinde pe toată lumea. 

Site-ul de unde poți cumpăra și vinde în siguranță 

Din pasiune pentru recondiționare și refolosire a luat naștere site-ul Yzzy, un loc pentru cei care vor să vândă sau să cumpere telefoane în siguranță. 

Într-adevăr, aceste procese sunt aici mult simplificate, iar totul este transparent și explicat pas cu pas. Telefoanele sunt evaluate, verificate și recondiționate de către un grup de specialiști, iar mai apoi vândute către cei care își doresc alt model. 

Toate părțile implicate au de câștigat de pe urma acestor tranzacții de tip win-win. Este de prisos să spunem că nu se acceptă telefoane care au fost declarate furate sau care prezintă riscuri de blocare. De altfel, acest lucru se poate verifica foarte ușor cu ajutorul unui buton prezent pe site, unde apare IMEI-ul telefonului respectiv. 

Verificare amănunțită și starea produselor înainte de a fi listate pe site 

Odată ajunse la firmă fiecare telefon în parte trece printr-o serie de etape de verificări minuțioase, practic nimic nu este lăsat la voia întâmplării, inclusiv aspectul estetic. Starea de sănătate a bateriei, cum se prezintă display-ul sau camerele foto sunt doar câteva aspecte de care se ocupă specialiștii de la Yzzy. Apoi telefoanele primesc un calificativ în funcție de felul în care se prezintă, respectiv ca nou, foarte bun, bun și acceptabil. 

Plata în rate și garanție de 12 luni 

Pentru toate telefoanele ajunse și testate la Yzzy este emis un certificat de testare dispozitiv, iar când cumperi transportul și returul sunt gratuite, iar plata se poate face online sau numerar la livrare, dar se pot achiziționa și cu plata în rate, pentru cine dorește acest lucru. În plus, toate dispozitivele au garanție timp de un an de zile, o noutate în acest domeniu. 

Nimic mai simplu decât să vinzi sau să cumperi modelul dorit și în funcție de preferințe sau buget. 

Aflați mai multe detalii pe pagina oficială. 

Contact: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial