Doar 2% dintre oameni pot observa cele patru femei ascunse în această imagine

În această iluzie optică, un artist ucrainean a “ascuns” patru femei. Aproape nimeni nu le vede… Tu le-ai văzut?

O iluzie optică realizată de un specialist îi lasă nedumeriți pe cei care o privesc – deoarece s-a demonstrat că doar doi la sută dintre oameni pot observa cele patru femei care sunt ascunse în această schiță creată de artistul ucrainean Oleg Shupliak.

Iluziile optice au un mod convingător de a ne testa creierul în moduri cu adevărat surprinzătoare și, în timp ce unele pot părea imposibil de realizat, mulți nu se va opri până când jocul cu propriul creier este rezolvat.

Imaginea creată de artistul ucrainean Oleg Shupliak prezintă o schiță oarecum banală care arată o femeie cu părul lung și bogat, după cum relatează o publicație britanică. Cu toate acestea, la o privire mai atentă, există patru femei ascunse într-un loc simplu – dar este considerat aproape imposibil pentru oameni să le găsească din prima. Tu le vezi? :)))

Sunt patru femei ascunse în imaginea de mai jos!!!!

La prima vedere, imaginea arată o schiță a unei femei cu părul des și o rochie destul de fluidă – care zâmbește în timp ce vorbește la telefon.

Este relativ simplu să vezi femeia principală la început, dar există, de fapt, alte trei doamne care sunt ascunse în fotografie pe undeva, și care sunt mai greu de observat.

Pe site-ul lui Oleg, el spune că a desenat o „compoziție simbolică' pentru îmbunătățirea iluziilor optice, atât de populare printre cunoscători.

A doua femeie poate fi văzută pe mâna dreaptă a femeii centrale lângă obrazul ei. Ați confundat-o la început cu un telefon mobil? Cu toate acestea, găsirea celei de-a treia doamne necesită mai mult efort. O veți observa când te uiți la femeia mică de pe brațul ei. Pentru a vedea a treia femeie trebuie să te uiți la profilul lateral, motiv pentru care este puțin mai greu de deslușit la început.

Din fericire, a patra și ultima femeie este mai ușor de observat. Vei observa o pereche de buze pe burta primei femei. Aceasta este o caracteristică a celei de-a patra femei, deoarece întreaga imagine este o femeie în sine.

Fanii se pot uita pe site-ul Oleg Shupliak pentru a vedea o versiune de aproape a imaginii pentru a le observa cu ușurință pe femei.

Numărul de animale pe care le vezi în imagine spune mult despre tine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri