Divorț-șoc în fotbalul românesc. Dinamovistul Steliano Filip divorțează de soția lui

Divorț-șoc în fotbalul românesc. Dinamovistul Steliano Filip divorțează de soția lui

Un nou divorț în showbiz-ul autohton ține prima pagină a publicațiilor mondene. După mai bine de trei ani de căsnicie și o relație de peste șapte ani, jucătorul de la Dinamo, Steliano Filip, divorțează de soția sa, Bianca Marina.

Anunțul a fost făcut chiar de soția fotbalistului în cadrul unei emisiuni televizată la Antena Stars. Cei doi au împreună o fetiță, Anais, în vârstă de trei ani.

„Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp, dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme, mai bine pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presa (n.n. – în presa mondenă au apărut imagini cu ea în compania unui tânăr musculos). Acel bărbat cu care apar în poze este doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră', a declarat Bianca.

Steliano Filip și Bianca Marina sunt împreună de 7 ani, iar în aprilie 2017 au decis să-și unească destinele în fața ofițerului stării civile. Nași de cununie le-au fost Sergiu Hanca, ex-jucătorul lui Dinamo, în prezent sub contract cu clubul polonez de primă ligă KS Cracovia, și frumoasa soție a acestuia, Andreea. La scurt timp, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe.

În urmă cu mai bine de un an, Steliano Filip s-a botezat la Biserica Penticostală din localitatea bihoreană Beiuș, la vârsta de 25 de ani, așa cum prevede religia sa.

De altfel, din cauza religiilor diferite, la care nici unul dintre ei nu a dorit să renunțe, Steliano și Bianca nu s-au căsătorit religios, iar anul trecut, în luna octombrie, se gândeau să facă pasul cel mare. „M-am văzut cu ditamai rochia, există discuții, dar trebuie să programăm, cred că nu ne-am străduit destul de tare', declara atunci Bianca.

Viața de fotbalist nu este deloc ușoară, așa că uneori Bianca a fost nevoită să se descurce mai mult singură în ceea ce privește creșterea micuței Anais. „Este dificil când el este plecat. Îmi place să merg la meciuri, îmi place fotbalul, în general. Am decis să fiu mamă și soție. Când iubești pe cineva, poți renunța la orice în viață', declara Bianca nu cu mult timp în urmă.
Cu toate acestea, se pare că tocmai relația la distanță ar fi motivul pentru care cei doi au hotărât să divorțeze.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete