Dispecer, vocea care salvează vieţi – Mesajul unui operator al serviciului de Urgență care te va face să vezi realitatea cu alți ochi

Dispecer, vocea care salvează vieţi – Mesajul unui operator al serviciului de Urgență care te va face să vezi realitatea cu alți ochi

Într-o postare pe Facebook, Lynette McManus Jeter contestă ideea că este “doar un dispecer”.

Există tot felul de motive pentru care ești nevoit să suni la serviciile de urgență, iar multe dintre ele sunt chiar înspăimântătoare.
Persoanele care se află la celălalt capăt al firului sunt instruite să facă față zilnic situațiilor de viață sau de moarte.

Vorbesc cu oameni care sunt la un pas să-și ia propriile vieți, oameni care ard de vii sau copii ai căror părinți au decedat în urma accidentelor rutiere.
Dispecerii știu cum să ofere îndrumările necesare și să trimită pe teren profesioniștii potriviți.

Este un loc de muncă provocator, care are cel mai mare impact emoțional, dar unii oameni îi consideră “doar dispeceri”.

Lynette McManus Jeter, care locuiește în Richmond, Virginia, vrea să conteste acest lucru și a împărtășit pe rețelele sociale un mesaj cu privire la realitatea locului său de muncă:

“Eu sunt persoana care te ascultă plângând, în timp ce te rogi ca mama ta să respire.

Eu sunt persoana care te ajută să-i faci tatălui tău resuscitare cardio-pulmonară, știind că a murit, dar, într-un fel, te poate ajuta să știi că ai făcut tot ce ai putut.

“Eu sunt persoana care îți explică manevra Heimlich în timp ce copilul tău se sufocă.

“Eu sunt persoana care te convinge că viața merită trăită și că familia ta are nevoie de tine aici, atunci când crezi că toată speranța a dispărut.

“Eu sunt persoana care își părăsește familia, casa și își pune viața în pericol în ciuda viscolului, uraganelor și a vremii rele, ca să fiu aici să răspund la urgențe.

“Sunt pur și simplu” doar un dispecer “în majoritatea ochilor.”

Postarea sa a fost apreciată de aproximativ 14.000 de persoane, iar oamenii au lăudat-o pe Lynette pentru munca incredibilă pe care o face.

Just A Dispatcher' In order to understand who I am, you must first understand what I do.I am the person who listens…

Publicată de Lynette McManus Jeter pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

Iulia Sandu

Foto:shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate