Discuții aprinse, cu înjurături, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” între Cristi Mitrea și Giani Kiriță: „Ți-am vorbit urât? Nu-ți convine, treaba ta”

Vedetele au avut parte în ieri seară de o nouă situație tensionată în jungla dominicană, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Dacă șerpii, taranturele sau gândacii de la probe nu-i mai sperie, se pare că foamea și lipsa confortului au declanșat reacții nebănuite.

Ieri seară, Giani Kiriță și Cristi Mitrea vor fi protagoniștii unui moment extrem de tensionat pe care toți concurenții din junglă l-au privit fără replică. O remarcă făcută de Giani Kiriță în timpul unei probe l-a scos din sărite pe Cristi: 'Ți-am vorbit urât? Nu-ți convine, treaba ta. Nici mie nu-mi convine cum vorbești, dar nu-ți zic. Vorbești cu fetele astea șmecherește, așa trebuie să vorbesc cu tine că atât poți. Eu vorbesc despre caracterul tău', a spus luptătorul MMA. 'De când ai venit în emisiune, eu sunt problema ta. Vrei să te dai și smardoi, vrei să fii și antrenor, vrei să fii orice!', i-a reproșat Giani Kiriță. De la acest schimb de replici la o adevărată ceartă nu a mai fost decât un pas. 'Ia mâna de pe mine!', a spus Giani atunci când lucrurile între cei doi au scăpat de sub control.

Disputa acestora ascunde o mulțime de tensiuni pe care nu le-au spus în tabără: 'S-au adunat multe, am avut mai multe discuții, mai multe înțepături. El tace, tace, că nu poate să vină să sară primul. Știe că turbez!', a spus Cristi Mitrea atunci când a fost întrebat ce are de împărțit cu Giani. 'Mi-a căutat fel și fel de provocări, nu vreau să mă cobor la nivelul ăsta, sincer. M-a înjurat, a vorbit golănește, el asta caută până la urma urmei, să mă provoace și cine știe cum să reacționez, să plec acasă. Nu are respect față de nimeni, n-are bun simț!', a mărturisit Giani Kiriță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete