Dinu Maxer și iubitul Deei, situație stânjenitoare la ușa vedetei: „Robert i-a deschis”

Deea Maxer a mărturisit că Dinu și Robert, noul ei iubit, au dat nas în nas la ușa ei înainte de a se cunoaște oficial. Cum au reacționat cei doi când s-au întâlnit.

Invitată în urmă cu câteva zile la emisiunea „La Măruță', Deea Maxer a mărturisit că Dinu și Robert, actualul ei iubit, au dat nas în nas chiar la intrarea în apartamentul ei. Iubitul vedetei i-a deschis ușa fostului ei soț.

„Dinu l-a cunoscut pe Robert. Dinu a bătut într-o dimineață la ușă să îmi aducă niște acte și Robert i-a deschis ușa. Când am avut un spectacol împreună cu Dinu, Robert a fost cu mine. Nu se aștepta nimeni. Nu e o chestie confortabilă, dar am fost surprinsă de maturitatea amândurora.'

De la acel moment, Dinu Maxer și Robert au mai avut parte de întâlniri, pentru că Deea nu mai pleacă nicăieri fără iubitul ei. Cei trei au mers împreună la un eveniment în Giurgiu.

„Nu mi-a plăcut ce a scris presa fiindcă a spus așa: «Dinu, pus în fața faptului împlinit. S-a întâlnit nas în nas». Nu e adevărat. Deea mi-a spus: «O să vin însoțită de Robert la respectivul botez», care a fost în Giurgiu. Îi zic: «Ok, dar nu poți să-l inviți la masă. Aveam un număr de tacâmuri». Zice: «Nu, nu, nu. Rămâne afară, în zona unde se fumează și acolo o să stăm împreună». Vrei să-ți spun că am mers și am stat un sfert de oră de vorbă cu ei? Nu am nicio treabă. Acolo l-am cunoscut. Nici el, nici Ada nu au fost în relații… N-ai idee cât de fericit sunt (n.r. pentru că Deea a găsit pe cineva)', a afirmat Dinu Maxer la XNS.

deea-maxer-si-robert-drilea-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Mai mult, cântărețul declară că se bucură pentru Deea Maxer că și-a găsit pe cineva și că este fericită.

„Părerea mea, căci a ei nu o știu, nu. (n.r. nu s-a supărat că Deea și-a făcut o relație) Am reușit să mă desprind, am reușit să pun punct. La evenimentul la care ne-am întâlnit, unde am prezentat și am cântat împreună, am dat noroc cu Robert. Nu a avut nimeni niciun resentiment împotriva lui. Da, sigur că da. (n.r. îl cunoaște pe noul iubit al Deei) Îl știam de pe Instagram. L-am cunoscut atunci mai bine. Nu îl știam înainte de divorț, cum s-a speculat. Vreau să spun lucrul acesta, nu ne-am întâlnit niciodată, nu a fost în cercul nostru de prieteni, Deea l-a cunoscut după divorț.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete