Dinu Maxer, deranjat de Cătălin Măruță. L-a sunat imediat pe prezentator și i-a atras atenția: „A fost o conjunctură…”

Dinu Maxer a fost deranjat de Cătălin Măruță, de modul în care prezentatorul a intervievat-o pe Deea Maxer, fosta lui soție, când a fost invitată la Măruță în emisiune. Cântărețul chiar l-a sunat pe prezentator, a luat legătura cu el.

La mai bine de o săptămână de când a fost acuzat de fosta soție că era „violent verbal și irascibil', Dinu Maxer este convins că mama copiilor săi a fost păcălită și manipulată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut respectivele declarații, scrie Cancan.

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare', a declarat pentru Cancan Dinu Maxer.

Cântărețul l-a și sunat pe Cătălin Măruță. „Am vorbit după cu Cătălin. A zis ca nu asta i-a fost intenția. Eu atât pot spune, nu aceasta e imaginea mea reală', a adăugat artistul.

deea-si-dinu-maxer-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce a declarat, de fapt, Deea Maxer despre Dinu

Deea Maxer a dezvăluit la Pro TV că nu regretă nimic din tot ce a trăit cu fostul ei soț. „ Nu există reţeta fericirii, suntem diferiţi, gândim diferit, nu pot da sfaturi. (…) Vreau să dezmint aberațiile. (…)Nu regret absolut nimic, a fost un şoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri. (…)

Nu am mai funcţionat împreună! Nu mai dramatiza, există o viaţă după divorţ, suntem oameni maturi. Nu vreau să intru în detalii! Noi am fost super naturali, cât am fost fericiţi şi am avut lucruri frumoase de arătat am fost transparenţi. Nu ne-am prefăcut când eram fericiți, chiar eram’, a spus ea, după care a lămurit zvonurile în ceea ce privește infidelitatea.

S-a speculat că cei doi au ajuns la divorț deoarece s-au înșelat unul pe altul, însă acum ea a negat totul. „S-a vorbit despre înşelat. Nu a existat aşa ceva între noi. (…) Am fost doar doi oameni care şi-au schimbat principiile de viaţă.

E vorba de o femeie care a ajuns la o anumită maturitate și vede lucrurile altfel. (…) Eu nu aş fi zis niciodată că o să divorţez, am vrut să reparăm lucrurile, dar nu mai eram compatibili. Nu am mai funcţionat împreună, asta e viaţa, am acceptat situaţia. Nu poți repara incompatibilitatea. (…) De ce să minți poporul cu televizorul?', a mai zis ea.

Și a continuat: „E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Eu sunt femeia cu un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru’.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini.

Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete