Din nou, “Jamie Fraser” nu stă cuminte: stârnește furtuni și patimi pe internet

“Jamie Fraser” sau mai exact, Sam Heughan, starul din serialul Outlander, declanșează o adevărată isterie pe Instagram după ce a postat o poză din vacanță.

Fanii Outlanderului au avut de ce să fie impresionați vara aceasta: ultima postare a lui Sam Heughan (Jamie Fraser) pe contul lui de Instagram a stârnit reacții puternice. Și înțelegem de ce!

Miercuri dimineață, vedeta a împărtășit o clipă de-a sa din vacanța de la Tulum Beach Jungle Gym din Mexic. Sam Heughan este într-o formă de zile mari, el arată nu bine…. ci foarte bine.

Vedeta din Outlander și-a titrat fotografia: “Este o junglă acolo! @Mypeakchallenge”, iar mulți dintre fanii lui Sam au “inundat” secțiunea de comentarii.

Spicuim aleatoriu din comentariile fanilor săi:

“Da și tu ești total Regele acelei jungle!” , “Ridică-ți imediat pantalonii, doamnele astea vor face atac de cord!”, “Gata! Am stabilit: te vei duce în vacanță pe acea plajă în fiecare an, de acum încolo!” 

 „Vei primi factura de la cardiologul meu', „Iar ai rupt internetul!!!'

Nici colegul său din film, actorul Graham McTavish, cel care îi dă viață personajului Dougal MacKenzie nu a putut rezista să stea deoparte și să nu se alăture comentariilor amuzante. El a glumit: „Ești mult mai înalt decât te-am văzut ultima oară?'

În postarea actorului scrie: “@mypeakchallenge #MunroStepChallenge în sprijinul @bloodcancer_UK

Se pare că Sam este implicat în campania de conștientizare a cancerului de sânge care va avea loc în luna septembrie în Marea Britanie.

Implicarea lui Sam Heughan în această cauză vine la scurt timp după gestul său filantropic către o admiratoare care suferise un accident. Actorul scoțian se pregătea să înregistreze un episod pentru podcastul Bourbon with Friends, când a fost de acord să vorbească la telefon cu prietena gazdei, Melinda, care era un mare fan al vedetei TV. Fără ezitare sau să o cunoască înainte, actorul a fost de acord să sprijine cauza Melindei. ”

Foto: Hepta/Instagram

Citeste și:

Starul din Outlander, Sam Heughan, are motive să-și avertizeze fanii

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete