Din ce face bani Daniela Crudu după ce s-a retras din televiziune! Are contracte de zeci de mii de euro

În urmă cu ani de zile, Daniela Crusu apărea zilnic pe micul ecran, ea a fost asistentă în diferite show-uri, apoi a participat și la diferite emisiuni concurs. De ceva vreme s-a retras, are alte contracte care îi aduc sume semnificative de bani.

Conform playtech.ro, Daniela Crudu a devenit acum imaginea unui atelier de personalizări auto, pentru care face ședințe foto atunci când i se solicită. Ea are și contracte cu clinici de înfrumusețare, brandurile de haine sau de băuturi alcoolice.

Ea are și joburi ca MC, fie în cazinouri sau în cluburi din capitală sau de pe litoral. Mai puțin cunoscut este însă faptul că bruneta are în program și show-uri erotice, prețul de pornire fiind de 2500 de euro, pentru a accepta un astfel de job, scrie aceeași sursă.

daniela-crudu-bani-9SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Totodată, Daniela Crudu are și un contract bănos, care îi aduce zeci de mii de euro pe an. Ea face reclamă la o casa de pariuri, cu sediul în Rusia. Ea ar încasa lunar în jur de 8.000 de euro, cam trei sferturi din veniturile sale.

„Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodcă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie… Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodca și la haine', a povestea acum ceva vreme vedeta despre joburile pe care le are acum.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete