Din ce face bani Ana Morodan. A explicat ce afaceri are: „Sunt foarte mulțumită”

Ana Morodan e influencer, e cunoscută drept „contesa digitală'. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a dezvăluit care sunt afacerile ei, a spus din ce mai face bani pe lângă campaniile de imagine din mediul online.

Ana Morodan are magazin online, comercializează haine de la propriul ei brand. Vinde și accesorii. „Shop-ul e doar unul din business-urile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online.

E, cumva, ca o prelungire a personalității mele. A mers destul de binișor în pandemie. Evident, au existat și pierderi, căci s-au oprit multe afaceri. Au existat pierderi de zeci de mii de euro cam pentru toți cei care sunt influenceri', a declarat Ana Morodan.

ana-morodan-bani-afaceri-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Totodată, ea are o serie de alte afaceri pe care le derulează, asupra cărora își concentrează atenția 100%. „Eu fac, de pildă, consultanță de business-uri. Sunt mărci pe care le-am construit personal. Ofer sfaturi celor care vor să își mute, de exemplu, afacerile în mediul online. Asta apropo de ce mai fac în afară de produsele pe care le vând pe Morodan Shop. Mai am și proiectul Magic Works, printre altele.

Pentru acest magazin, recunosc, nu am făcut performance marketing. Nu am o strategie. Nu fac vreo strategie. E mai mult un shop pentru comunitatea mea, care se regăsește în dichisurile pe care le vând și sunt foarte mulțumită de asta', a continuat Ana Morodan.

Ana Morodan are și emisiune la Antena Stars, propriul ei reality-show.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete