Dima Trofim, într-o poză emoționantă cu mama și fiica lui

Cântărețul, actorul și prezentatorul de la Antena Stars a devenit acum o săptămână tatăl unei fetițe, Ania. Acesta și-a luat foarte în serios rolul de tată, iar imaginile pe care le postează zilnic vorbesc despre fericirea pe care o trăiește alături de partenera lui. 

Dima Trofim, pe care îl cunoști și datorită aparițiilor în producții românești de succes precum „Pariu cu viața', a ales să păstreze discreția în ceea ce privește relația cu partenera lui, Angela Ciupitu, care, de asemenea, lucrează în cadrul trustului Antena Group. Nici în această perioadă, cei doi nu au publicat imagini împreună alături de fetiță. În schimb, prezentatorul a postat o imagine emoționantă cu mama lui, în dreptul căreia a scris „3 generații'.

Dima Tofim a devenit tătic în urmă cu o săptămână, iar prima poză pe care a postat-o alături de fetiță a atras comentariile apropiaților, printre care și câteva persoane publice.

„Nici nu știam cât de mult te așteptam. Prima poză împreună', a scris el în dreptul imaginii cu micuța Ania. Deocamdata, tăticul preferă să nu-i arate chipul fetiței sale, însăse poate observa că s-a pregătit pentru acest moment și că știe cum se ține un bebeluș.

Reacțiile la prima poză postată alături de fiica lui nu s-au lăsat așteptate. Alexia Talavutis, parteneră în „Lala Band', a comentat: „Doamne, cat de frumos, Felicitaaari!' Codin Maticiuc i-a scris: „Să-și trăiască, bro'. Și Doinița Oancea i-a felicitat pe proaspeții părinți: „Doaaaamneee!!! Să fiți sănătoși toți 3 și fericiți!', iar Anamaria Prodan Reghecampf i-a declarat, simplu și direct: „vă iubesc'.

Cum au primit apropiații vestea?

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. (…) Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită', a declarat el când a făcut publică vestea că va deveni tătic.

Dima TrofimSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cine l-a supărat pe Smiley?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete