Dieta lui Brigitte Macron: ce mănâncă Prima Doamnă a Franței pentru a se menține suplă

Brigitte Macron (Trogneux) et Mélania Trump vont prendre un bateau pour faire une promenade sur la Seine à ParisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Dieta lui Brigitte Macron nu este una sofisticată, cum și-ar putea imagina mulți dintre noi, dar cu siguranță este principala “vinovată” de lookul adolescentin al Primei Doamne a Franței. Al doilea “vinovat” de imaginea spectaculoasă a acesteia este stilul elegant și atent studiat.

La cei 69 de ani ai săi, soția președintelui francez arată la fel de bine ca o adolescentă, iar hainele îi vin ca turnate. Și există o mulțime de designeri care visează ca fosta profesoară să le îmbrace creațiile.

Citește și Totul despre povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte Trogneux

Mâncărurile preferate ale cuplului prezidențial

Secretul Primei Doamne pentru a arăta atât de bine constă în modul de alimentație. Dieta lui Brigitte Macron constă, în principal, în consumul de pește fript și de crustacee. Atât ea, cât și soțul ei sunt mari amatori și consumatori de fructe de mare, pe care le consumă cât mai des cu putință.

Aceste alimente sunt sărace în grăsimi, dar pline de nutrimente care mențin sănătatea și suplețea corpului.

Dieta lui Brigitte Macron, completată de o ușoară activitate fizică

Știm cu toții că dieta merge mână în mână cu sportul și că nu putem vorbi despre un stil de viață sănătos în lipsa uneia dintre aceste două componente. Iar fosta profesoară pare să fi fost fidelă dintotdeauna unui stil de viață exemplar, altfel nu ar fi reușit să afișeze o imagine fără cusur la cei 69 de ani ai săi.

Citește și Soția lui Emmanuel Macron și trucurile ei de frumusețe

Imposibil să treci cu vederea gambele perfect sculptate ale lui Brigitte Macron. Secretul este bicicleta de apartament pe care o folosește zilnic. Este, de altfel, singura activitate fizică de care are timp Prima Doamnă a Franței, pe care o urmează cu conștiinciozitate. Iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase.

 

Sursa foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete