Dietă Jennifer Lopez: Ce face ca să arate atât de bine?


Prestația de zilele trecute din cadrul finalei Super Bowl 2020, readuce în discuție forma de zile mari pe care o are Jennifer Lopez la 50 de ani. Tonică, fresh, cu o siluetă de invidiat și o piele asemeni, toată lumea se întreabă care să fie dieta Jennifer Lopez?

Interesant și poate neașteptat, dar trebuie să știi că artista nu face mari eforturi, este doar extrem de organizată și ordonată.

Ajutată și susținută de iubitul cu ștate vechi în domeniul sportiv, Alex Rodriguez, artista de 50 de ani petrece multe ore în sala de sport. „După fiecare antrenament, artistei îi place să se relaxeze și să consume ceva sănătos', declară apropiații lui J.Lo.

„Jennifer preferă să-și înceapă ziua cu câte un antrenament pentru că altfel își găsește mai greu motivația de a face efort. În plus, din punctul de vedere al alimentației, Jen urmează un program bine stabilit, compus din proteine, legume proaspete, cereale integrale, semințe și nuci. Dintre legumele ei preferate fac parte cartofii dulci, quinoa, orezul brun și ovăzul pentru aportul de energie. Când iese la restaurant, obișnuiește să comande pește, salate proaspete și… apă', mai spune sursa citată.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 – ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 – iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 – aprilie 2012. Ea a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P. Diddy.

La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali. În prezent, Jennifer Lopez are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez (41 de ani)..

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete