Dieta cu care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Regulile stricte pe care le urmează

Andreea Marin a împărtășit cu fanii săi cum a reușit să slăbească 20 de kilograme fără să se înfometeze. Vedeta a dezvăluit dieta pe care a ținut-o și cu care a avut rezultate uimitoare.

Fosta prezentatoare TV a renunțat la mâncarea prăjită și cea de la fast-food, dar și la sosuri. Andreea Marin are ultima masă la ora 19, iar până la ora 14 consumă alimente care conțin carbohidrați. De multe ori, vedeta a vorbit despre grădina sa, unde a cultivat legume și fructe, astfel că poate mânca legume și fructe proaspete.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14.00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!

Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des.', a dezvăluit Andreea Marin, pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin face și sport, altfel că alege să facă gimnastică dimineața timp de 6 zile pe săptămână.

„Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep', a mai scris Andreea Marin pe Facebook.

andreea-marin-dietaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Rețeta preferată a Andreei Marin

Andreea Marin a recunoscut că este o persoană atentă la alimentație și la sport. Tocmai de aceea le-a oferit fanilor săi o rețetă sănătoasă și ușor de pregătit.

Una dintre rețetele ei preferate este supa cremă de dovleac. Conform acesteia, se alege un „dovleac după gust, cam de mărimea unui măr mare, asta e măsura mea. O jumătate de ceapă, vârful unui ardei roșu, un vârf de ardei verde sau portocaliu, 30 grame de țelină, tot atât și păstârnac, un cartof galben, puțin cartof dulce, o treime am pus eu, două cubulețe de unt, sare, piper, dulceață de ardei iute, praf de usturoi. Întâi pun dovleacul în aparatul de făcut supa cremă și apoi adaug restul legumelor. Înainte de fierbere, pun apa sub un deget jumătate față de nivelul legumelor. La final, am pus în blender și o linguriță de smântână. Se asezonează cu parmezan, pătrunjel sau busuioc, crutoane dacă vrei și ulei condimentat (2 picături).’

Vedeta a povestit că știe rețeta de la o nutriționistă și terapeută cunoscută, Carmen Barcan, care „gătește mereu gustos și sănătos, tot ce iese din mâinile ei e o bunătate!’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete