Dichis de Florii la Breslo Handmade Hub! Află ce suprize te așteaptă!

Dichis de Florii la Breslo Handmade Hub! Află ce suprize te așteaptă!

Weekendul acesta sărbătorim Floriile la unul dintre cele mai fun evenimente de  primăvară: Breslo Handmade Hub. Organizat de cea mai mare comunitate creativă din România, Hub-ul se anunța ferm de neratat!

IMAGINE 1 - locatie breslo handmade hub

Breslo Handmade Hub va avea loc weekend-ul acesta, de Florii, 4-5 Aprilie, 10:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc). Intrarea gratuită!

Eveniment Facebook

Website eveniment

Ne așteaptă o atmosferă relaxată și creativă, muzică bună, cadouri handmade, prăjituri irezistibile și tot felul de activități speciale pentru răsfățul vizitatoarelor.

Zonă de dichis cu flori în păr, hair & makeup artists și ședințe foto gratuite pentru vizitatoare.

Floronite.ro ne pun flori în păr, make-up artistul Carmen Gavrilă (fb.com/carmen.gavrila.makeup ) și hair stylist-ul Camelia Dumitrescu ( Facebook: Hair Camelia Dumitrescu ) ne învață cum să ne aranjăm, iar fotografii talentați de la F64.ro, împreună cu amaliasavinescu.ro și alinabotica.ro ne fac portrete profesioniste înconjurate de flori handmade.

IMAGINE 2 - locatie breslo handmade hub

În zonele de bar așteaptă dulciuri home-made, sushi proaspăt și vin bun de la Sâmburesti.

HouseofGoodies.ro, Bunicel.ro și my-sushi.ro ne-au pregătit prăjituri, dulcețuri și sushi de casă, de savurat alături de un pahar rece de Aqua Carpatica sau de un vin bun de Sâmburesti.

Ateliere creative pentru pasionații de handmade. Învață să faci orice!

Creatorii talentați de pe Breslo.ro te învață trucurile meseriei. Vei învăța să faci singură broșe din piele sau coronițe din flori faux, trandafiri din șervețele sau pisici din sârmă modelată, cum să gravezi cu foc și să pictezi bijuterii din sticlă. Spor la treabă!

IMAGINE 3 - ateliere breslo handmade hub

Târg de cadouri handmade cu 70 dintre cei mai talentați creatori

70 de creatori talentați ne așteaptă cu cele mai frumoase produse ale lor. Hub-ul va fi locul perfect pentru cumpărat cadouri de Iepuraș și Florii, vom găsi orice de la haine, la cosmetice bio, totul lucrat manual cu mare atenție.

Eveniment Facebook

Website eveniment

Vă invităm cu drag!

IMAGINE 4 - poster breslo handmade hub

Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de handmade, Breslo este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150.000 de produse handmade și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

Persoană de contact:

Monica Alexandru, Brand Manager
0723 400 829
monica@breslo.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse