Diane Keaton, vedeta care nu s-a căsătorit niciodată, sărbătorește acum logodna fiicei sale

De-a lungul timpului, Diane Keaton, în vârstă de 74 de ani și-a stabilit întotdeauna propriile standarde. Fiind o fire naturală și cu o personalitate spontană, actrița se bucură de viața personală alături de copiii ei adoptați și fără un partener de viață.

Ea, care a fugit întotdeauna de căsătorie, sărbătorește acum logodna fiicei sale care tocmai și-a anunțat nunta cu partenerul ei, Jordan White, care face deja parte din familia Keaton.

A devenit mamă la 50 de ani

Actrița a devenit mamă singură la 50 de ani. Aceasta a adoptat în 1996 o fetiţă, Dexter (în prezent 25 de ani), iar 5 ani mai târziu a adoptat şi un băiat, Duke (în prezent 20 de ani). A luat decizia de a deveni mamă la scurt timp după ce tatăl ei a decedat.

„În acel moment s-au întâmplat multe lucruri în viața mea care m-au determinat să adopt. Tatăl meu era bolnav și a murit. Și am încheiat o relație. De aceea a trebuit să analizez cum voi continua restul vieții mele', a declarat actrița.

Diane Keaton a declarat că a fi singură nu a fost niciodată o povară pentru ea, deoarece viața ei s-a concentrat asupra celor doi copii ai ei. „Maternitatea m-a schimbat pentru totdeauna. Este cea mai completă experiență pe care am avut-o vreodată ', a spus actrița în urmă cu câțiva ani invitată la Ellen DeGeneres.

După trei relații cu Woody Allen, Warren Beatty și Al Pacino, ea a declarat că viața sa romantică nu este o prioritate. Căsătoria nu a fost niciodată (sau aproape niciodată) în planurile sale. Este ceva care i-a fost clar de când era mică: „Într-o zi, la liceu, un băiat mi-a spus: Într-o zi vei fi o soție bună pentru un bărbat. Și îmi amintesc că m-am gândit: Vreau asta? Nu cred că vreau ca rolul meu în viață să fie cel al unei soții bune'.

„Știam că nu vreau să fiu soția sau mama nimănui prea tânără. De fapt, iubirile vieții mele nu au fost iubitii mei, ci toți actorii pe care i-am sărutat pe ecran, pentru că odată cu ei m-am predat unor momente magice', a spus actrița despre partenerii ei.

„Dacă nu-l întâlneam pe Woody, n-aş fi realizat nimic, aş fi fost un mare zero.'

Prima relație a avut-o cu Woody Allen. După șapte ani fiecare și-a continuat drumul. Deși s-au despărțit, ei au rămas amici și au continuat să lucreze împreună.

Allen este fostul partener cu care și-a menținut prietenia mai presus de orice. Când regizorul a fost acuzat de abuz sexual de către fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, Keaton a ieșit în apărarea cineastului din New York. A fost criticată dur pentru asta.
„Nu mai am nimic de spus, el este prietenul meu și îl cred. Dar acest scandal este o chestiune din trecut.', scrie El Pais.

„Dacă nu-l întâlneam pe Woody, n-aş fi realizat nimic, aş fi fost un mare zero. El a fost mentorul meu, de la el am învăţat disciplina profesiei, am aplicat anumi­te principii pentru că-l vedeam pe el cum trăieşte.'

După Allen a mai avut o relație cu Warren Beatty. „El m-a făcut să mă simt cea mai captivantă femeie din lume', a spus actrița care, în ciuda faimei de afemeiat a actorului, ea a cedat farmecelor lui.

Cu toate acestea, diferența de vârstă, presiunea mass-media și grosolăniile lui Beatty relația lor s-a încheiat în 1981, anul de lansare a filmului care i-a adus o nominalizare la Oscar.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Nașul, dragostea vieții ei

Dragostea vieții ei a fost Al Pacino. A lucrat cu el la filmul Nașul, iar ceea ce era între ei era inexplicabil.

„L-am întâlnit la barul O’Neal, lângă Lincoln Center, în New York, când era un star de pe Broadway. Ni s-a spus că trebuie să ne cunoaștem înainte de a începe filmarea rolurilor lui Michael și Kay. Am avut emotii. Ceea ce mi-a atras cel mai mult atenția a fost nasul lui, era lung cât un castravete și apoi felul hipnotic în care se mișca. Nu-mi amintesc să fi vorbit despre scenariu, uitându-mă doar la fața lui extraordinară ', își amintește actrița.

Relația cu Al Pacino a fst singura relație pe care și-ar fi dorit-o cel cel mai mult încheiată cu o căsătorie, nicidecum cu o separare. Diane a recunoscut că nu erau pregătiți unul pentru celălalt, ea voia o căsnicie de poveste, el era un visător și prea puțin se gândea la ceea ce ar fi însemnat o familie. După relația cu Al Pacino, Keaton spune că s-a închis într-o carapace și a început să privească bărbații dintr-o altă perspectivă.

„Bietul Al, nu a vrut niciodată să se căsătorească.', a declarat actrița în cartea sa autobiografică.

Și-a iubit mama și iubește să fie mamă

Dezamăgirile sale în dragoste nu i-au schimbat personalitatea. Diane Keaton este o femeie puternic atașată de familie. Ea a spus în repetate rânduri că cea mai mare iubire a vieții sale a fost mama sa.

„Îmi este foarte dor de ea. Nu înțeleg viața fără ea. Mi-e dor să fiu fiică ', a declarat ea acum câțiva ani. Micuța Diane Hall, numele ei real, a crescut într-o familie de patru frați (dintre care trei fete). Tatăl său, Jack Hall, era inginer civil și agent imobiliar. Mama ei, Dorothy, a avut o mare influență asupra ei. Era pasionată de fotografie, cânta la pian și cu un trio vocal.

Acum își combină succesele pe marele ecran cu alte hobby-uri. Se declară pasionată de fotografie (a editat patru cărți), este designer de interior şi a renovat case istorice. Utilizatoare de Instagram neobosită, îi place să scrie și a publicat pe lângă memoriile sale mai multe cărți specializate în interesele sale culturale.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete