Diana Şucu:,,Sunt o persoană credincioasă,, (Video)

diana-pre

Proaspăt întoarsă dintr-o minivacanţă petrecută pe litoralul românesc, alături de soţ şi cei doi băieţi, Diana Şucu ne-a oferit un interviu video.

Să vorbeşti cu Diana Şucu este ca şi cum ai primi bonus o lecţie despre feminitate, stil şi eleganţă.

Diana este genul de femeie fără vârstă, învăluită parcă într-o vrajă tainică a rafinamentului şi a feminităţii, pe care vrei să o descoperi.

,,Sunt o femeie care se simte bine în pielea ei,, mărturiseşte Diana, iar această stare de bine se transmite şi celor din jur.

O familie fericită!

 

Diana Şucu, fostă Lăscărescu, s-a căsătorit cu omul de afaceri Dan Şucu, pe data de 25 aprilie 2007, chiar de ziua de naştere a acestuia.

În prezent, soţii Şucu se bucură de o viaţă de cuplu împlinită alături de cei doi băieţi ai lor: Dan-Matei (7 ani) şi Petru Andrei Cristian (5 ani).

Viaţa Dianei se împarte între jobul de mamă full-time şi activităţile caritabile pe care le desfăşoară la Fundaţia Mobexpert.

Prin această fundaţie, soţii Şucu au reuşit să ajute şi să ofere suport material atât unor familii greu încercate de soartă, cât şi unor aşezăminte sociale din România.

Pentru că mi-am dorit să pătrund dincolo de imaginea de gheaţă pe care o are Diana, am întrebat-o despre copilăria pe care a avut-o, despre principiile de viaţă pe care vrea să le insufle copiilor, despre lucrurile care au cu adevărat importanţă pentru ea, dar şi despre Dumnezeu…

Am aflat că mult timp şi-a ascuns emoţiile şi că ,,a învăţat,, să plângă abia la 30 de ani, că are o relaţie puternică cu Cel de Sus, dar şi că dincolo de frumuseţea fizică, uşor de remarcat, se află o femeie cu un suflet cald şi frumos.

Vă invit să o descoperiţi!

Foto/Video: Robert Hanciarec

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2013/09/diana-sucu-magda.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Vezi şi Diana Şucu: „Am datoria morală să-i ajut pe cei mai puţin norocoşi'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii