Diana Simion, îndrăgostită și fericită. Cu cine și-a refăcut viața fosta soție a lui Răzvan Simion?

După 15 ani de căsnicie, Răzvan și Diana Simion au divorțat, iar cea din urmă s-a mutat la Timișoara împreună cu cei doi copii și a început o nouă viață. Fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 s-a dedicat, în cei șase ani de la separare, creșterii și educației copiilor.

După această perioadă nouă de acomodare, Diana Simion a făcut loc în inima sa unei noi persoane alături de care se simte fericită și iubită. Aceasta formează un cuplu împreună cu Radu Biță, un om de afaceri din Timișoara, deși ei se cunosc de 20 de ani. S-au reîntâlnit în împrejurări fericite și au pornit într-o frumoasă și matură poveste de dragoste. Ei sunt împreună de doi ani și s-au logodit după ce copiii lui Răzvan Simion, Ianca și Tudor, l-au acceptat pe afacerist în viața lor.

De curând, Diana Simion împreună cu copiii și logodnicul au plecat înttr-o vacanță luxoasă în Egipt și se bucură de timpul petrecut împreună. Din pozele postate se poate observa că fosta soție a lui Răzvan Simion radiază și este dovada clară a a răsărit soarele și pe strada ei.

Dacă Diana are o relație doar de doi ani, fostul soț a fost implicat în mai multe relații. Prima relație a fost cu Lidia Buble, relație ce și-a asumat-o imediat după divorț, iar multă vreme s-a speculat că artista ar fi fost motivul separării celor doi.

Cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste, însă din 2020, vedeta postului Antena 1 a anunțat despărțirea de cântăreață. Colaborarea pe plan profesional a continuat, iar Răzvan Simion are, în prezent, o nouă parteneră, Daliana Răducan, arhitect și designer interior.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete