Diana Sentes, mămică mândră și fericită: Cum arată micuța ei?

Diana Sentes, mămică mândră și fericită: Cum arată micuța ei?

Acum șase luni, Diana Sentes a devenit mămică pentru prima oară. Fosta concurentă de la Exatlon România a sărbătorit-o pe micuță, pregătindu-i un frumos tort, decorat cu ursuleți.

Când a născut, frumoasa antrenoare de fitness a povestit cât de greu a fost travaliul, însă totul s-a uitat în momentul în care și-a ținut în brațe minunea.

„Dacă e greu? Mă ucide… atât de greu este”, au fost cuvintele Dianei, în luna noiembrie.

Lunile au trecut, cele două s-au obișnuit una cu cealaltă, iar bebelușa cu ochii albaștri este de-o frumusețe răpitoare. Cu toate acestea, Diana Sentes nu este adepta alăptatului în public și chiar le critică pe mămicile care aleg să-și hrănească bebelușii în locuri publice, în văzul tuturor.

„Este fantastic că dăm viață și nu glumesc cu chestia asta! Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă, ceva vi se întâmplă.

Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În c…l gol și în ț…le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți t…a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!'

Diana Sentes este într-o relație frumoasă cu omul de afaceri, Cătălin Duma. Botezul micuței l-au făcut într-o manieră restrână, însă totul a fost foarte elegant și rafinat, iar Kaia a fost, în mod clar, vedeta.

Frumoasa mămică a fost una dintre concurentele albastre de la Exatlon, însă a renunțat pentru că nu reușea să se adapteze în cadrul echipei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete