Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, lacrimi de fericire la creștinarea micuței lor

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, lacrimi de fericire la creștinarea micuței lor

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor de când a venit pe lume micuța Jacqueline Marie. În weekend-ul ce tocmai a trecut, cei doi și-au creștinat fetița de doar două luni în Sibiu.

Slujba Sfintei Taine a Botezului a fost ținută de către duhovnicul lui Sergiu Negoțiu Piloff, la o biserică din Sibiu. Ceremonia în sine a fost plină de emoții și trăiri, astfel că proaspeții părinți au vărsat lacrimi de fericire în momentul în care minunea lor și-a primit botezul. Ulterior, alături de cei mai dragi oameni ai lor au petrecut într-un restaurant de pe malul Cibinului.

Toate detaliile organizatorice au fost puse la punct de către părinți, iar tematica petrecerii a fost despre fluturi, frumoși și firavi la fel ca Jacqueline Marie. Micuța a schimbat pe parcursul evenimentului trei ținute.

Invitați în platoul emisiunii Teo Show, cei doi fericiți părinți au povestit cum s-a comportat bebelușa la botez. Delicată și finuță, Jacqueline Marie a fost liniștită și nu a plâns deloc, așteptând acest moment atât de important pentru ea, dar și pentru părinții ei.

„A fost atât de cuminte, a fost atât de liniștită. Părintele a luat-o, a plimbat-o, a dat-o la nași. Nimic, ea a fost liniștită', a declarat Sergiu Negoțiu Piloff.

Tot el a declarat și care a fost momentul când emoțiile l-au cuprins și „a pierdut' în fața lor, izbucnind în lacrimi.

„Am avut un moment în care nu am putut să mă mai abțin. Momentul în care preotul a spus că micuța Jacqline Marie își primește îngerul păzitor, eu nu am putut să mă mai abțin. A fost atât de frumos din toate punctele de vedere. Ne-au ajutat atît de mulți oameni frumoși. A fost superb', a mai adăugat proaspătul tătic la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete