Diana Bulimar iubește din nou. Cine este tânărul care i-a cucerit inima?

Diana Bulimar iubește din nou. Fosta gimnastă trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu un tânăr pe nume Radu. Cei doi s-au mutat împreună, deși au doar două luni de relație.

S-au cunoscut într-o tabără de fotografie și încă din primele clipe, Radu și-a dat seama că formează o pereche potrivită. Mai mult decât atât, cei doi au început și un proiect comun, un podcast.

Cine este Radu? Radu-Ștefan Dumitrache este videograf și fotograf. Are 26 de ani, a fost elev la Colegiul Național B. P. Hașdeu Buzău, profil mate-info. Ulterior a studiat Inginerie Civilă la UTCB-CCIA. Acesta este foarte cunoscut în lumea vlogger-ilor, datorită postărilor sale de pe Youtube.

Diana Bulimar2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Acum multă vreme, Diana Bulimar a avut o relație cu Gabriel Nedelcu, fost concurent al emisiunii Exatlon, însă povestea lor s-a încheiat anul trecut. În prezent, fosta gimnastă pare să își dorească un nou început, iar Radu face parte din acest plan.

„Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.

Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc', a mărturisit Diana Bulimar, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro