Diana Bart, reacție acidă: „Orice fată care face scandal sau are decolteul cât mai adânc și buzele cât mai evidente ajunge peste noapte prezentatoare”

Diana Bart a făcut multe sacrificii să lucreze în televiziune, iar prezentatoarea TV este deranjată de cele care apar pe micul ecran peste noapte, fără să muncească o zi. Vedeta a răbufnit și și-a spus părerea sinceră.

Prezentatoarea de la Prima TV lucrează de 18 ani în televiziune, însă pentru a ajunge pe micul ecran a fost nevoită să facă multe sacrificii. Diana Bart își aduce aminte când făcea muncă pe teren și dormea pe fotoliu în redacție pentru a avea machiajul intact pentru știri. Vedeta a început să lucreze imediat ce a terminat facultatea.

„În 2004, atunci când am început eu să lucrez în televiziune, direct de pe băncile facultății de jurnalism, am pornit chiar de jos, lucram zi și noapte pe teren, iar atunci când am cerut să și prezint știrile pe care le realizam, mi s-a spus că nu am nicio șansă până nu dovedesc că mănânc pe pâine terenul. Au urmat luni și ani în care am parcurs toate etapele, am ajuns la visul de a fi prezentatoare, dar tot băteam în lung și în lat terenul. Dormeam în fotoliu în redacție, după nopțile după știri, ca să nu-mi stric machiajul între live-urile de la primele ore ale dimineții.

„Orice fată care face scandal sau are decolteul cât mai adânc și buzele cât mai evidente ajunge peste noapte prezentatoare'

Abia după 10 ani am avansat ca prezentatoare la București, un post care era clar mult mai lejer ca și ore de muncă. Dar dădeam în aceste ore tot ceea ce învățasem din practică și știam că pot duce orice. E trist să văd acum că orice fată care face scandal sau are decolteul cât mai adânc și buzele cât mai evidente ajunge peste noapte prezentatoare. Nu mai are jurnalismul credibilitate. Dacă ne uităm la jurnalele sau emisiunile din străinătate, doar jurnaliștii cu ștate fac asta, care au o prestanță și o vastă experiență', a spus Diana Bart pentru ciao.ro.

diana-bart-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta lucrează la Prima TV de 10 ani și este mulțumită de locul de muncă. Diana Bart colaborează acum și cu Cove, care s-a alăturat echipei după ce și-a dat demisia de la PRO TV.

„Am 10 ani de când sunt în familia Prima TV, mă simt ca acasă, iar colaborarea cu Cove a venit fix într-un moment în care aveam nevoie de o provocare profesională. Îmi place să experimentez noi proiecte, dar alături de jurnaliști la fel, cu mare experiență, pentru că am cu cine să joc. „Primii câștigă' e o provocare live, așa cum îmi place mie, dinamică și educativă în același timp. Ne înțelegem din priviri pe sticlă, dar avem o relație de prietenie frumoasă, pe care am legat-o tare ușor și natural', a spus prezentatoarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete