Diamantele reginei Elisabeta a II-a au o strălucire aparte. Incredibil cu ce sunt curățate!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când apare la diferite evenimente purtând bijuterii cu diamante, regina Elisabeta a II-a reușește să îi eclipseze pe toți cei prezenți. Diamantele reginei Elisabeta a II-a au o strălucire aparte, spre deosebire de alte bijuterii de acest fel, iar totul se datorează felului în care sunt îngrijite. Incredibil cu ce sunt curățate!

Regina Elisabeta a II-a are o colecție impresionantă de bijuterii la care ține foarte mult, motiv pentru care se asigură că acestea sunt păstrate cât mai bine și sunt ferite de factori care ar putea să le distrugă frumusețea. Astfel, pentru a ține praful și murdăria la distanță, există un truc pe care cei din staff îl cunosc foarte bine și îl aplică de fiecare dată când este nevoie.

Diamantele reginei Elisabeta a II-a au o strălucire aparte. Incredibil cu ce sunt curățate!

În mod cert diamantele sunt bijuterii foarte valoroase și care reușesc să evidențieze frumusețea oricărei femei, nu în mod întâmplător acestea se regăsesc în colecția reginei Elisabeta a II-a. Pentru a-și păstra strălucirea, diamantele au parte de un tratament preferențial și este incredibil cu ce sunt curățate în familia regală britanică. La prima vedere am putea crede că este vorba despre o soluție specială, însă în realitate, mult râvnitele bijuterii sunt curățate folosind ginul.

Acest truc a fost dezvăluit de Angela Kelly, confidenta și stilista reginei Elisabeta a II-a, în cartea ei “Cealaltă față a monedei: Regina, stilistul și garderoba”.

“Ginul și apa sunt folosite pentru a da diamantelor regale o strălucire aparte.”, a spus Angela Kelly, potrivit thesun.co.uk

Pentru că are un conținut de alcool foarte ridicat, ginul reușește să dizolve murdăria care se depune pe diamante, iar acestea își recapătă rapid frumusețea și strălucirea.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Povestea impresionantă a marelui Grigore Vasiliu Birlic. Avocat de meserie, Birlic a picat de șase ori examenul la Teatru

Cum arată şi cu ce se ocupă copiii lui Jean Paul Belmondo. Fiica cea mare a actorului francez a sfârșit tragic, la doar 40 de ani

Actorul Ian Ziering și soția lui Erin Ludwig au divorțat după nouă ani și jumătate de mariaj. Care a fost motivul?

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete