Diagnosticat cu coronavirus alături de soție și copii! Actorul a fost devastat

Actorul Dwayne „The Rock” Johnson (47 de ani) a dezvăluit în mediul online că el, soția lui și fiicele lor se recuperează după ce luna trecută au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus.

Diagnosticat cu coronavirus alături de soție și copii! Actorul a fost devastat

Pe contul personal de Instagram, Dwayne a publicat un mesaj în care dezvăluie că el, soția lui Lauren Hashian (34 de ani) și fiicele lor, Jasmine și Tiana, au fost infectați cu noul coronavirus.

„Vă pot spune că a fost unul dintre cele mai dificile lucruri de îndurat ca familie, dar și în particular pentru mine”, începe actorul.

„Testarea pozitivă pentru COVID-19 este cu mult diferită recuperării după o accidentare, revenirii după ce ești poate dat afară din locuința ta sau sărac lipit pământului, lucruri pe care deja le-am experimentat”, a continuat.

„Motivul din cauza căruia cred că este diferit este pentru că prioritatea mea numărul 1 este să-mi protejez familia, copiii, pe cei dragi mie …

Deci asta a fost o lovitură sub centură. Dar sunt bucuros să mărturisesc că familia noastră este bine”, mai spune actorul.

Deși se recuperează, Dwayne și familia lui „nu mai sunt contagioși”. „Ne numărăm binecuvântările pentru că știm că nu este întotdeauna la fel de ușor să treci peste această boală”, a continuat.

„Câțiva dintre cei mai buni prieteni ai mei și-au pierdut părinții sau alte persoane dragi lor, în fața acestui virus neobosit și neiertător.”

În ciuda faptului că s-au luptat cu acest virus, Dwayne este recunoscător că fiicele lui au experimentat doar dureri ușoare de gât.

„În afara acestui simptom, și-au revenit foarte repede la normal. Acum sunt fericite, țopăie și se joacă.”

Cu toate acestea, el și soția lui nu au fost la fel de norocoși, descriind experiența lor drept dificilă.

Actorul a mai dezvăluit că a luat virusul de la un prieten apropiat care a fost devastat să afle că a transmis boala.

În încheierea videoclipului, Dwayne și-a rugat urmăritorii să respecte regulile de distanțare, să poarte masca și să-și protejeze familiile.

Foto: Instagram

Citește și:

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica fostei bebelușe Oana Ioniță!

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Evenimentul care i-a schimbat viața! Ce a determinat-o pe Giulia Nahmany să adopte un stil de viață sănătos?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete