Dezvăluirile făcute de Catinca Roman la 54 de ani: „Notorietatea pe care am avut-o a fost ca o povară pentru mine”

În vârstă de 54 de ani, Catinca Roman e fiica Mioarei Roman și sora Oanei Roman. Invitată la TV, vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa.

Îndrăgită creatoare de modă Catinca Roman a fost invitată ieri în platoul Știrilor Kanal D la ora 12:00, unde a povestit Ilincăi Obadescu și telespectatorilor planurile sale pentru viitorul apropiat. În vârstă de 54 de ani, Catinca Roman a făcut destăinuiri inedite; vrea să-I ajute pe cei nevoiași și a început să se implice în tot felul de proiecte și acte caritabile.

Ce a determinat-o pe creatoarea de modă să o apuce pe această cale, a povestit chiar ea. „Au fost momente când am trecut prin perioade dificile, cam asta m-a determinat J (…) Am de gând să merg mult mai departe (…) Fiind eu într-un moment de confuzie cumva, nu știam cam în ce direcție să o iau. Mi-am dat seama că, de fapt, toată viața mea, notorietatea pe care am avut-o, mai mare, mai mică, a fost că o povara pentru mine. (…) Mi-a adus avantaje, n-aș vrea să fiu ipocrită, dar și foarte multe dezavantaje. (…) M-am gândit că asta este o direcție în viață mea, lucru pe care mi l-am impus. De ce să nu transform ceva care mă deranjează în ceva bun?', a mărturisit îndrăgită creatoare de modă.

catinca-roman-54-de-ani-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Catinca Roman a mai făcut și alte dezvăluiri, neștiute, poate, de mulți dintre telespectatori. „Să dau haine din propria garderoba o fac frecvent, dintotdeauna, nu doar de acum. Și întotdeauna am avut aplecare și m-au atins persoanele cu diverse probleme, fie financiare, fie care au probleme în familie … (…) Îmi doresc să îmi fac propria asociație, care este în curs de fi finalizată (…) și împreună cu alte fundații din domeniu să încercăm să facem ceva pentru societatea noastră, și aici mă refer la egalitatea de gen. (…) Idealul final ar fi să reușim să facem un adăpost', a mărturisit Catinca Roman în față telespectatorilor, prin intermediul Știrile Kanal D.

Și Calina, fiica celebrei creatoare de modă, este alături de mama ei, în demersurile sale, așa cum ne-a dezvăluit chiar Catinca. „Eu și fiica mea avem o relație foarte strânsă, mă ajută, își da din hăinuțe fără nicio problema și întotdeauna a făcut-o, de mică. Ea este o persoană foarte empatică și generoasă', a mărturisit Catinca Roman, în cadrul Știrilor Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete