Dezvăluirea făcută de Oana Roman despre Marius Elisei: „E o provocare”

Oana Roman a mărturisit că există probleme în relația ei cu Marius Elisei, însă încearcă să le rezolve. Vedeta susține că partenerul ei de viață este gelos.

Oana Roman a spus din ce cauză pornesc discuțiile între ea și Marius Elisei. „Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare', a declarat Oana Roman pentru Unica. Vedeta susține că în cazul ei nu este vorba de gelozie, în timp ce tatăl fetiței sale este foarte gelos. „Eu nu sunt deloc. El – cât și pentru mine la un loc', a spus vedeta.

Cei doi sunt împreună din luna ianuarie a anului 2013, iar împreună au o fiică, Isabela Maria, în vârstă de 7 ani. S-au împăcat în iunie 2021, după ce în luna februarie a aceluiași an au divorțat la notar. Recent, prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show', fiica lui Petre Roman a declarat că relația cu partenerul ei nu merge în direcția în care și-ar dori ea.

Oana-Roman-si-Marius-Elisei-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Deși între ei mai există discuții, Oana Roman nu are ce să-i reproșeze lui Marius Elisei despre cum se comportă cu fiica lor. Partenerul vedetei se implică în creșterea și educația Isabelei, iar de multe ori el este cel care o răsfață cel mai mult.

„În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat. În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea. Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel', a mai declarat Oana Roman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete