Devastat! Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat mortal o femeie: “Cineva a pus un glonț adevărat…”

Alec Baldwin în exclusivitate pentru ABC News: „Declanșatorul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci”

Actorul Alec Baldwin i-a mărturisit jurnalistului George Stephanopoulos de la ABC News, într-un interviu exclusiv, că „habar nu avea' cum a ajuns un glonț adevărat pe platoul filmului său, și că „nu a apăsat pe trăgaciul armei” de foc care a ucis o persoană și a rănit-o pe alta.

„N-aș îndrepta niciodată o armă spre cineva și nu aș apăsa pe trăgaci niciodată', a spus Baldwin lui Stephanopoulos. Interviul integral va fi difuzat astăzi la ora 20.00 pe ABC News.

„Cineva a pus un glonț adevărat într-o armă, un glonț care nici măcar nu trebuia să fie pe proprietate', a adăugat el.

Pe 21 octombrie, Baldwin ținea un revolver antichizat în timpul unei repetiții generale pentru filmul western la Bonanza Creek Ranch, lângă Santa Fe, New Mexico, când pistolul s-a descărcat, ucigând-o pe directoarea filmului, Halyna Hutchins, și rănind regizorul filmului, Joel Souza.

În interviul exclusiv pentru ABC News, Baldwin, care a jucat și a co-produs filmul, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat pe platoul de filmare în acea zi fatidică, spunând că nu a avut niciun motiv să suspecteze că un glonț adevărat ar putea fi în pistolul de recuzită. De asemenea, a vorbit cu Stephanopoulos despre Halyna Hutchins, (42 de ani), care a fost împușcată în piept și a murit după ce a fost transportat cu elicopterul la spital.

„Mă gândesc la ce s-a întâmplat și la ce aș fi putut face?' a spus Baldwin. „Era o persoană iubită și plăcută de toți cei care au lucrat cu ea, admirată de toată lumea… Adică, chiar și acum îmi este greu să cred că nu mai e, nu mi se pare real.'

Marți, biroul Șerifului din Santa Fe a emis un nou mandat de percheziție în care detaliază că anchetatorii ar fi găsit sursa glonțului adevărat tras de Baldwin pe platoul de filmare a filmului „Rust'.

Foto > Hepta. ABC news

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete