Dettol isi continua „Misiunea pentru sanatate” cu un nou eveniment educativ pentru copii

Dettol isi continua „Misiunea pentru sanatate” cu un nou eveniment educativ pentru copii

Cel mai asteptat moment a fost intalnirea cu animalele de la ferma, iar dupa ce au hranit iepurasii, capritele si poneii, copiii nu au uitat ca igiena mainilor este extrem de importanta.

Ferma Animalelor din PantelimonFerma Animalelor din Pantelimon

Ioana Ginghina
Imbracata in Alba ca Zapada, gazda evenimentului, actrita Ioana Ginghina, s-a jucat si a cantat cu copiii, iar cu ajutorul lui Sportacus si Stephania, i-a invatat pe cei prezenti Cantecul manutelor curate Dettol. Dupa cateva repetitii, copiii au dat o reprezentatie indelung aplaudata de catre parinti. Astfel, prin cantec si joc, copiii au invatat cu usurinta regulile spalatului corect pe maini, iar la final cu totii au devenit premiantii Dettol.

Dettol, singura gama de produse antibacteriene biocide (dezinfectante) recomandata de Societatea Romana de Pediatrie, ofera solutii eficiente pentru o mai buna protectie in fata bacteriilor si are ca scop educarea oamenilor pentru practicarea unei igiene corecte. Inovatia pe care o aduce DETTOL pe piata din Romania o reprezinta dispenserul automat cu senzor pentru sapun lichid dezinfectant, primul sistem automat de spalare a mainilor fara atingere.

Sapunul lichid Dettol distruge 99,9% dintre bacterii printre care bacteriile gram pozitive si gram negative cum ar fi Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, asupra carora sapunurile antibacteriene obisnuite nu au nici o actiune.

Detoll Detoll

****

Pe langa dispenserul automat Dettol No Touch cu senzor pentru sapun lichid dezinfectant, gama Dettol mai ofera:
Sapun lichid dezinfectant Dettol – disponibil in trei variante Nutritiv, Calmant si Hidratare
Sapunul solid antibacterian Dettol – disponibil in patru variante Original, Fresh, Skin Care si Sensitive

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Sanatate