Detalii înfiorătoare din raportul medico-legal al lui Marilyn Monroe

Marilyn MonroeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu 59 de ani, în august 1962, actrița și cântăreața Marilyn Monroe era găsită moartă în locuința ei din Los Angeles. Avea doar 36 de ani.

Ultima apariție publică importantă a lui Monroe fusese cu aproape 3 luni înainte, în cadrul unei petreceri televizate făcută în cinstea preşedintelui american John F. Kennedy, prilej cu care a cântat celebra melodie “Happy Birthday, Mr. President”.

Potrivit historia.ro, moartea sa a fost, în primă fază, consemnată ca o sinucidere produsă din cauza unei supradoze de medicamente. Apoi, a fost folosită în teoria conspiraţiei. S-a vehiculat ideea că apropierea de frații Kennedy i-ar fi fost fatală.

Raportul medico-legal al lui Marilyn Monroe scoate la iveală detalii șocante

Conform documentelor întocmite la morgă, actrița decedase cu opt ore înainte. Aceasta a fost găsită cu fața în jos, poziție care a favorizat umflarea feței. Avea vase de sânge sparte la gât, picioarele îi erau acoperite de păr și avea sâni falși. Avea unghiile tăiate neglijent și scalpul aproape chel din cauza purtării frecvente a perucilor.

Lângă pat a fost descoperită o sticlă de somnifere. Actrița a fost înmormântată… fără chiloți, întrucât aceasta fusese solicitarea ei când era în viață.

Cum a murit Marilyn Monroe

În locuința ei, anchetatorii au găsit o curățenie exemplară. Destul de ciudat având în vedere faptul că era extrem de dezordonată. S-a vehiculat ipoteza că trupul actriței ar fi fost sucit cu fața în jos, întrucât rigor mortis și alte semne indicau că aceasta a murit pe spate, cu fața în sus. Mașina de spălat era pornită. Jurnalul personal era păstrat într-o cutie închisă, iar cartea de telefon nu se afla la locul ei.

Numele real al lui Marilyn era Norma Jean Baker. S-a născut în 1926, în California, ca fiică a lui Glady Monroe și a lui Stan Gifford. Acesta a refuzat, însă, să se căsătorească cu Glady Monroe. Marilyn a avut doi fraţi. Pe primul, mama ei îl concepuse la 14 ani, iar când băiatul a împlinit şi el aceeaşi vârstă, a murit sub mâna tatălui.

Citeste si

Ce operații estetice avea Marilyn Monroe?

Ce mânca Marilyn Monroe în fiecare zi pentru a-și menține silueta

Foto: profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete