Destinul tragic al soției lui John Travolta

Căsătorit timp de 29 de ani cu actrița Kelly Preston, John Travolta a trecut prin momente grele în ultimii ani. După moartea fiului lor cel mare, în 2009, cunoscutul actor s-a confruntat anul trecut și cu pierderea soției. Aceasta a dus o luptă discretă, dar cruntă cu cancerul de sân.

Zilele trecute, într-o postare emoționantă în mediul online, John Travolta a vorbit despre soția lui, actrița Kelly Preston. Aceasta și-a pierdut viața în iulie, anul trecut, fiind diagnosticată cu cancer la sân.

„Off the Rails este ultimul film al lui Kelly – ea a fost foarte mândră de acesta și de întregul talent minunat cu care a avut ocazia să lucreze în el'. Acesta a continuat: „Filmul este disponibil în cinematografele din UK și Irlanda începând de vineri, 23 iulie'.

John TravoltaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Kelly Preston și-a pierdut viața la 57 de ani

Ce destin trist, cel al soției lui John Travolta! Aceasta și-a pierdut viața anul trecut, în perioada de vârf a pandemiei, după ce doi ani s-a luptat cu diagnosticul de cancer la sân. Cuplul de actori a avut împreună trei copii, însă cel mai mare și-a pierdut, de asemenea, viața. La 16 ani, în timpul unei vacanțe de Crăciun, acesta a alunecat în cadă, din cauza unei crize epileptice. Nu era pentru prima oară când i se întâmpla asta. De-a lungul vieții, s-a tot confruntat cu astfel de crize, posibil legate de diagnosticul de autism.

Însă, cu ocazia vacanței în Bahamas, momentul i-a fost fatal. După pierderea fiului lor, Jett, John Travolta a susținut că a fost șantajat de unul dintre medicii din Salvarea chemată la hotel. S-a spus la vremea respectivă că fiul lui avea nevoie de supraveghere permanentă, pe care nu ar fi primit-o. Aparținând cultului scientologic, care nu recunoaște autismul ca fiind o afecțiune medicală, se pare că fiul lor ar fi fost singur în cameră, descoperit în baie de o menajeră.

Citește și: Mirabela Dauer, mărturie emoționantă despre diagnosticul de cancer

Foto: Facebook/John Travolta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete