Despărțirea momentului: Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu. Iată prima declarație oficială: „Da, e adevărat”

Zilele trecute s-a scris că Monica Gabor nu mai formează un cuplu împreună cu Mr. Pink, iar acum a apărut și prima declarație oferită de cel care a ajutat-o pe frumoasa originară din Bacău să ajungă în America.

Potrivit celor de la playtech.ro, fostul handbalist Paul Mantea a confirmat despărțirea Monicăi de Mr. Pink, pe numele său real Poe Qui Ying Wangsuo. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 10 ani.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații', a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro.

O altă sursă susține că fosta soție a lui Irinel Columbeanu i-a dat înapoi lui Mr. Pink toate bijuteriile în valoare de sute de mii de euro pe care le avea de la acesta, iar cele pe care le-a mai păstrat, le-a depozitat într-un seif așa cum s-au întâmplat și cu cele care i-au rămas în urma mariajului eșuat cu fostul afacerist Irinel Columbeanu.

„Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel', a mai spus o altă persoană din anturajul Monicăi Gabor pentru sursa mai sus menționată.

În prezent, Monica se află în Dubai alături de sora sa, Ramona Gabor. Cele două surori au mers împreună în Grecia zilele trecute, pe insula milionarilor, Mykonos. Toate pozele cu Mr. Pink și fiul acestuia au fost șterse de pe rețelele de socializare ale Monicăi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete