Despărțirea anului în showbiz? Alexia Eram și Mario Fresh nu mai locuiesc împreună

Alexia Eram și Mario Fresh dau de înțeles că nu mai formează un cuplu, că s-au despărțit. Fiica Andreei Esca e preocupată de proiectele sale, iar Mario Fresh a semnat un nou contract cu o televiziune și a plecat din București. 

În ultima perioadă, Alexia Eram și Mario Fresh au fost surprinși tot mai rar împreună, iar zvonurile cum că s-au despărțit au început să circule în mediul online. Mai mult, fiica Andreei Esca și-a petrecut vacanța în Grecia, alături de un grup de prieteni. Imaginea în care Alexia Eram este surprinsă în compania altui băiat a stârnit controverse. Alexia Eram s-a odihnit pe piciorul tânărului de lângă ea. Cei doi fac parte din același grup de prieteni și au fost împreună în Mykonos, scrie libertatea.ro.

Fiica Andreei Esca are și mai multe proiecte în derulare, dar în niciunul dintre ele nu e inclus și Mario Fresh. Cântărețul e preocupat și el de viața profesională. Mario Fresh a semnat un contract cu Antena 1, va apărea la „Splash! Vedete la apă'. Acesta s-a mutat la Bacău, acolo se antrenează pentru concurs la un bazin olimpic.

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Dar dacă forma fizică nu este o problemă pentru cei mai mulți, când vine vorba de sărituri complexe și înălțimi amețitoare și temeri, situația se schimbă. Cum se va descurca aceștia, cei de acasă pot afla începând de vineri 13 august, de la ora 20.30, și sâmbătă, 14 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete