Descopera-ti semnatura astrala

Uncategorized
Astrologia nu cerceteaza doar viitorul, ci si misterul personalitatii umane. Citeste despre zodia in care te-ai nascut si afla mai multe despre tine si cei apropiati…

de Mihaela Dicu

Cauta in tabel caracteristicile zodiei in care te-ai nascut si citeste descrierea personalitatii corespunzatoare. S-ar putea sa te recunosti foarte bine…

Sunt si cazuri in care "centrul de greutate" al horoscopului personal cade in alta zodie decat cea in care se afla Soarele. Intocmirea hartii astrologice natale tine cont si de pozitia Lunii, a celor opt planete (Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto), de Ascendent (zodia care se afla la orizontul estic in momentul nasterii) si de amplasarea planetelor in raport cu acesta.

Poti sa-ti identifici semnatura astrala fara sa tii cont de zodia in care te-ai nascut. "Zodia secundara" poate completa (sau chiar umbri) portretul dat de zodia principala. Poti depista semnatura astrala secundara citind descrierea tuturor gruparilor de mai jos.
Pentru cele care ti se potrivesc, cauta in tabel semnul caruia ii corespund polaritatea, vibratia si elementul care te caracterizeaza. Sau, daca iti place jocul, poate ca ar fi interesant sa ghicesti prin aceeasi metoda carei zodii ii apartin unii dintre cunoscutii a caror data de nastere nu o stii.

ZODIEPOLARITATEVIBRATIEELEMENT
BerbecMasculin — pozitivCardinalFoc
TaurFeminin — negativFixPamant
GemeniMasculin — pozitivMutabil (dublu)Aer
RacFeminin — negativCardinalApa
LeuMasculin — pozitivFixFoc
FecioaraFeminin — negativMutabil (dublu)Pamant
BalantaMasculin — pozitivCardinalAer
ScorpionFeminin — negativFixApa
SagetatorMasculin — pozitivMutabil (dublu)Foc
CapricornFeminin — negativCardinalPamant
VarsatorMasculin — pozitivFixAer
PestiFeminin — negativMutabil (dublu)Apa

Polaritatea — Masculin sau feminin?

Aceasta diviziune imparte semnele in doua grupe: masculine (sau pozitive) si feminine (sau negative). In insiruirea traditionala a zodiilor, semnele masculine si cele feminine sunt dispuse alternativ, respectand legile polaritatii: unul masculin, unul feminin s.a.m.d.

Semnele masculine: Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator

Caracteristici
Sunt comunicative, extrovertite si reactioneaza puternic in contact cu evenimentele exterioare. Vizeaza progresul si realizarea sociala.

Cuvinte-cheie
Actiune si dinamism

Defecte
Graba, temeritatea, impulsivitatea si supraestimarea

Semnele feminine: Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti

Caracteristici
Sunt mai putin dinamice si active. Receptive si interiorizate, au mai degraba tendinta de a se supune evenimentelor decat de a le infrunta. Se apara bine prin diplomatie si temporizare.

Defecte
Teama, pasivitatea, sensibilitatea fata de anturaj si mediu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din