Descendentul direct al lui Napoleon Bonaparte s-a însurat cu o contesă

Jean-Christophe, Prinț Napoleon este stră-stră-stră-stră nepotul marelui Napoleon Bonaparte. Născut la data de 11 iulie 1986, tânărul Prinț Napoleon a primit cea mai înaltă educație de la cele mai exclusiviste școli private din Franța, completându-și apoi studiile la Harvard. Vorbește fluent trei limbi străine și de curând și-a găsit jumătatea în persoana unei contese, Olympia von Arco-Zinnenberg, descendentă a Casei de Habsburg și a Împăratului Carol I al Austriei.

Ceremonia religioasă a avut loc Domul Invalizilor din Paris în prezența tuturor descendenților caselor regale din Europa.

Inelul de logodnă primit de contesă valorează 1 milion de lire, fiind un diamant de 40 de carate, luat din coroana soției lui Napoleon al III-lea, Eugenie de Montijo, ultima regină a Franței. Se spune că la începutul acestui an, celebrul inel a fost furat dintr-un Mercedes descuiat, dar hoțul a fost prins ulerior printr-o amplă desfășurare de forțe a poliției pariziene.

Cei doi s-au logodit anul acesta în timpul unei vacanțe romantice la Roma. Când m-am uitat în ochii Olympiei am văzut-o pe ea, nu arborele ei genealogic, a declarat prințul Napoleon după vacanța la Roma. Rochia de mireasă a contesei Olympia este realizată dintr-o broderie amplă ce stilizează frunze din pânză albă-imaculată.

Evident, rochia de mireasă a stârnit cele mai multe comentarii, iar concluzia este ușor de tras: Olympia von Arco-Zinnenberg a avut cea mai frumoasă rochie de mireasă a anului. Designerul rochiei este Oscar de la Renta.

00001-oscar-de-la-renta-fall-2019-bridal

Dacă rochia este oarecum familiară, ei bine, acest lucru i se datorează actriței Rose Leslie, (soția lui Kit Harrington, ‘John Snow’) care a apărut pe covorul roșu de la Hollywood purtând aceeași versiune de rochie, dar într-o purpurie nuanță de roșu, la premiera ultimului sezon din GAME OF THRONES.

Foto: Hepta, Facebook

Citește și:

Mesajul Prințului Paul și al Prințesei Lia pentru fostul Principe Nicolae și Alina Binder. Ce cadou le trimit viitorilor soți

Ce au purtat Meghan Markle și Prințul Harry în ultima lor zi de turneu?

Ce chipeș este nepotul Reginei Elisabeta a II-a și verișorul Prințului William și al Prințului Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete