Depresia Andreei Marin a fost cumplită, cu dureri în piept și hohote de plâns. Detalii înfiorătoare…

Nimeni n-a bănuit vreo secundă că Andreea Marin ascunde în suflet anxietăți, dureri și o depresie cruntă. S-a întâmplat cu mulți ani în urmă, vedeta a și dat câteva declarații despre această situație pe care a depășit-o astăzi, dar detaliile depresiei care i-a înnegurat sufletul au ieșit la iveală la emisiunea “40 de întrebări” cu Denise Rifai. Din spusele ei, moartea Mădălinei Manole a fost un duș cu apă rece, care a făcut-o să se îndrepte spre cabinetele specialiștilor.

“Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună. Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva. 

Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai.

După un an și jumătate mi-am restabilit acest echilibru, repet pentru cei care nu știu, treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja… și ce supărare să fi avut peste noapte?! Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: “mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece? Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat? Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema?” E de neînțeles în ochii celor care, poate, n-au experiență sau n-au aflat ce înseamnă depresia și anxietatea. Iar ție îți vine să spui: vreau să-i eliberez pe toți de povara care sunt, vreau să renunț la viață. O prostie, știu! Așa o văd azi. Dar atunci așa gândeam. Văzând ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, m-am gândit: cum aș putea eu să-mi las copilul fără mamă??

Și-atunci am luat această cale a specialiștilor și sfătuiesc pe oricine să facă la fel, să creadă în specialiști”, și-a încheiat Andreea Marin confesiunea despre lupta ei cu depresia.

Foto: Hepta

Citeste și:

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin l-a părăsit pe Ion Țiriac. „Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro