Depeche Mode dezvăluie cauza morții co-fondatorului Andy Fletcher

Depeche Mode a comunicat luni, 27 iunie, cauza morții co-fondatorului și claviaturistului Andy Fletcher, care a murit luna trecută.

Andy Fletcher a murit la domiciliul său pe 26 mai, la vârsta de 60 de ani. Potrivit postării de pe rețelele de socializare, artistul a murit din cauza unei disecții aortice, o ruptură în peretele arterei principale a corpului care provoacă hemoragie.

„Am vrut să luăm o pauză și să apreciem dragostea debordantă pentru Andy pe care am văzut-o la voi toți în ultimele săptămâni. Este incredibil să vedem toate fotografiile voastre, să vă citim cuvintele și să vedem cât de mult a însemnat Andy pentru voi toți. După cum vă puteți imagina, au fost câteva săptămâni cel puțin ciudate, triste și debusolante pentru noi aici. Dar am văzut și am simțit toată dragostea și sprijinul vostru și știm că și familia lui Andy a simțit la fel.

În urmă cu câteva săptămâni am primit rezultatul de la medicii legiști, pe care familia lui Andy ne-a rugat să vi-l împărtășim acum. Andy a suferit o disecție aortică în timp ce se afla acasă, pe 26 mai. Așadar, chiar dacă a fost mult, mult prea devreme, a murit în mod natural și fără să sufere pe termen lung”, a scris trupa pe Instagram, potrivit Los Angeles Times.

Andy Fletcher, cântărețul Dave Gahan și claviaturiștii Martin L. Gore și Vince Clarke au fondat Depeche Mode în 1980 în Basildon, Anglia. Grupul a devenit una dintre cele mai de succes trupe rock ale timpului său. Alan Wilder l-a înlocuit pe Clarke în 1981. Despre rolul său în cadrul grupului, care a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2020, Fletcher a spus cu umilință: “Martin este compozitorul, Alan este muzicianul bun, Dave este vocalistul, iar eu mă plimb pe aici.”

În timpul unui interviu acordat în 2013 revistei online Electronic Beats, Fletcher s-a descris ca fiind “tipul înalt din spate, fără de care această trupă internațională numită Depeche Mode nu ar funcționa niciodată”.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete