Denise Rifai, o altă persoană fără machiaj

Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare de la Kanal D, a postat o imagine în care parcă nu era ea. Obișnuiți să o vedem întotdeauna cu machiaj de studio, Denise Rifai și-a surprins fanii cu o apariție lipsită de make-up.

Pe paginile de socializare, jurnalista Denise Rifai se descrie astfel: „cel mai mult îmi iubesc meseria! Și îmi plac trandafirii și soarele. Marea, deșertul și tutunul arăbesc'. „Despre mine? Cred mult că Norocul e doar pentru cei curajoși, așa că risc mult și risc în fiecare zi și deranjez pe mulți cu stilul meu foarte direct și onest, dur – ar spune unii – de a fi.'

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România. Înainte de Kanal D, a lucrat mai mulți ani la Realitatea TV, unde a fost jurnalist economic, apoi a moderat emisiuni politice. Este recunoscută pentru stilul ei direct, acid și extrem de provocator, mai ales la adresa politicienilor. Din cauza unor declarații virulente din timpul unei campanii electorale, postul TV la care lucra a fost amendat.

La Kanal D are acum propria emisiune de interviuri, „40 de întrebări cu Denise Rifai', în care câte un invitat cunoscut trebuie să facă față, ca-ntr-o emisiune electorală, unor întrebări incomode, răspunzând într-un anumit interval de timp.

Are origini iordaniene

Obișnuiți cu aspectul ei profesional fără cusur, fanii au fost surprinși să o redescopere pe Denise Rifai în ultima sa imagine postată online. Alături de un prieten, Denise zâmbește direct la cameră, iar chipul îi este fără strop de machiaj. Niciodată, până acum,  frumoasele ei trăsături iordaniene, arabe, nu i s-au putut observa mai bine. Relaxată și naturală, Denise pare să fi lăsat, pentru o clipă garda jos. De altfel, într-un interviu acordat revistei Avantaje, aceasta mărturisea: „Mulți spun că sunt înfumurată, mă înnebunește chestia asta. Uite, un răspuns pe care aș vrea să îl lămuresc. Oamenii nu înțeleg că atunci când ești mai cunoscută decât restul nu ai cum să vorbești cu toată lumea, chiar dacă ți-ai dori asta. Sunt un om foarte bun și recunoscător lui Dumnezeu, sunt un om cald. Sunt foarte strictă în ce fac, foarte disciplinată, iar timpul meu este extrem de limitat…”

Citește și: Cum arată Thalia în costum de baie la 49 de ani

Foto: Instagram/Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete