Denisa Tănase, motivul pentru care a decis să plece din România: „După un an o să…”

Pe Denisa Tănase o cunoaște o țară întreagă de pe vremea în care cânta alături de sora ei, Raluca, în trupa Bambi. În 2015, trupa s-a destrămat, iar fetele au luat-o pe căi diferite în carieră.

Denisa Tănase s-a căsătorit cu antreprenorul Mircea Brânzei, iar împreună au reușit să-și contruiască un business în zona de parfumerie și îngrijire a pielii și au investit în imobiliare în Dubai. Acesta din urmă fiind și motivul pentru care au luat o decizie neașteptată.

Tânara femeie de afaceri a fost invitată la „Teo Show' și a declarat că ea și soțul ei au descoperit în Dubai o plajă largă de oportunități pentru a-și construi un viitor, lucru pe care în România nu-l găsești.

„E o încercare, e o intenție, este mai mult decât probabil să fie definitiv pentru că de dorim asta și ne place foarte tare și acum, adică din ianuarie, stăm mai mult acolo decât aici. Se întâmplă pentru că ne-am dorit noi foarte mult. Noi cam de un an de zile de când mergeam acolo aveam o glumă internă, spunea: Mergem acasă! Și atât am zis că mergem acasă, până când anul ăsta am decis să stăm mai mult acolo. Prima oară am zis să vedem cum funcționează', a declarat Denisa Tănase.

Artista și soțul ei au profitat de posibilitățile variate de a se dezvolta în Dubai și au achiziționat mai multe locuințe care vor fi finalizate în curând. Multe persoane din anturajul lor i-au întrebat care este mersul în domeniul imobiliarelor în Dubai, iar în cadrul emisiunii, Denisa Tănase a oferit câteva explicații.

„Același ireal l-am avut noi acum doi ani când am descoperit despre piața imobiliară de acolo, noi ziceam că e ireal să îți poți permite să îți cumperi vreodată ceva acolo. Eu și Mircea. Apoi ne-am dat seama că acolo ne putem permite lucruri pe care în țară nu ni le permitem.

De exemplu, în țară poți să îți cumperi o proprietate cu toți banii, ori să faci credit la bancă. Acolo sunt foarte multe variante de finanțare, cu rate direct la dezvoltator. Sunt doi dezvoltatori acolo, unul este de fapt statul și al doilea este privat.

Noi ne-am făcut și firmă acolo, evident că nu vrem să stăm degeaba, vrem să deschidem și piața asta pentru brand-ul nostru. Poți să te muți lejer acolo. Practic, ca să poți cumpăra o proprietate acolo, că toată lumea ne întreabă, îți trebuie bani, atât. Merge și prin transfer, crypto și cash. În Dubai e un paradis fiscal, nu au taxe. O rată este 10% din valoarea imobilului.

Locuințele pornesc de la 160.000 de euro. Acestea sunt studiouri. (…) Noi ne-am dat seama că sunt condiții wow, că și românii trebuie să cunoască informația asta. Ne-am dat seama că sunt niște oportunități. Ne-a scris dezvoltatorul, că în momentul ăsta, la capitolul achiziții, peste ruși, sunt românii.

Noi ne-am mutat să e cald tot timpul, că sunt foarte multe oportunități de bussiness, că e competiție foarte mare, oamenii sunt extrem de focusați', a mai spus vedeta.

Denisa Tănase și soțul ei locuiesc în prezent într-un apartament închiriat, deoarece locuința lor se află încă în construcție. În aproximativ un an, cei doi se vor muta la casa lor.

„Noi ne-am cumpărat ceva în Dubai, dar nu este gata. Ne-am închiriat ceva pentru un an de zile, după un an o să fie gata și apartamentul nostru în care noi vrem să ne mutăm. (…) Piața imobiliară a crescut foarte mult acolo, nu vreau să zic cât e chiria acum, depinde, pot să închiriezi cu 2.000 de dirhami pe lună și cu mai mult.

Noi am ales să ne luam un spațiu mic, pentru că nu avem nevoie de mai mult, dar într-o clădire care ne oferă foarte multe beneficii: birouri, sări de conferință, ne e ușor pe zona de muncă', a mărturisit fosta membră a trupei Bambi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete