Denisa Nechifor, interzis la relații. Fiica ei nu suportă ideea ca ea să-și refacă viața

Denisa Nechifor și Adrian Cristea s-au despărțit când Rania, fiica lor era foarte micuță. De-a lungul timpului frumoasa vedetă nu s-a afișat la brațul nimănui, iar acum a dezvăluit și cauza. Fata ei și a fostului fotbalist nu suportă ideea ca ea să-și refacă viața.

Denisa Nechifor, în vârstă de 37 de ani, arată impecabil și este posesoarea unui corp demn de invidiat. Și datorită acestui fapt, ea este curtată de mulți reprezentanți ai sexului puternic. Cu toate acestea, fosta soție a lui Adrian Cristea nu vrea deocamdată să se implice într-o relație, deși își dorește una. Singurul test de trecut este impus chiar de fiica sa.

Rania, la cei aproape 13 ani este încă foarte atașată de mama ei și consideră că un eventual iubit i-ar „fura' atenția cuvenită. Denisa a recunoscut că fiica ei a stat departe de relațiile din viața ei.

„Fiica mea nu vrea să-mi găsesc e cineva. Este foarte posesivă și geloasă. Eu am ținut-o departe, nu mi-am implicat copilul în relații decât o dată sau de două ori, când am avut relații serioase. (…) Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde', a spus Denisa Nechifor, la Antena Stars.

Cu siguranță, vârsta Raniei este un argument puternic în reticența ei privind un bărbat în viața mamei sale, iar Denisa susține că o dată ce va mai crește își va schimba această părere și va fi conștientă de faptul că mama ei va trebui să aibă un partener.

„Va înțelege, pentru că este mare. Va înțelege că trebuie să am și eu pe cineva, pentru că ea stă din ce în ce mai puțin pe acasă. Are toată ziua meditații, școală, pleacă în tabără … Ea crește, sunt convinsă că va înțelege', a mai spus vedeta.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În prezent, Denisa Nechifor nu se află într-o relație serioasă, însă nu exclude acest lucru mai ales că există cineva care o poate împlini pe plan sentimental. Timpul va decide, mai ales că fosta soție a lui Adrian Cristea își mai dorește un copil, mai exact un băiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete