Denisa Nechifor, despre relația cu Adrian Cristea la zece ani de la divorț: „Relația mamă-tată este foarte…”

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit o poveste de dragoste din care s-a născut o frumoasă fetiță. Cei doi s-au despărțit când Rania era foarte micuță. A trecut un deceniu de la divorț, însă relația Denisei cu tatăl fiicei ei este una bazată pe respect și înțelegere.

Iată ce spune Denisa despre cum decurg lucrurile între ea și fostul fotbalist.

Denisa Nechifor, în vârstă de 37 de ani, este o femeie frumoasă și o mamă dedicată. Ea ar face orice de dragul fetiței ei care acum este o adevărată domnișoară în vârstă de 12 ani. Prin urmare, frumoasa blondină a lăsat deoparte trecutul și a reușit să construiască o relație frumoasă cu Adrian Cristea, fostul ei soț și tatăl Raniei.

Chiar dacă nu mai sunt împreună și au decis ca fiecare să-și vadă de drum, numitorul comun al relației lor este micuța. De dragul acesteia, fostul fotbalist petrece timp prețios cu ea, dar și cu mama ei. Cei doi participă la toate evenimentele importante din viața Raniei și se bucură de reușitele acesteia.

Dacă ani la rând și-au adus acuze și relația era extrem de tensionată, în prezent, Denisa Nechifor și Adrian Cristea au conștientizat cât de important este rolul lor de părinți în dezvoltarea copilului și au ales să fie mai responsabili și să se înțeleagă bine.

„Relația mamă-tată este foarte importantă pentru fetita noastră. De altfel me înțelegem foarte bine, chiar am făcut un grup “Family” pentru a putea sa discutam mereu. Datorita relație mele cu tatăl ei, Rania a evoluat foarte frumos, iar noi ne mândrim cu acest lucru', a dezvăluit Denisa Nechifor.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Adrian Cristea a mărturisit că Rania este singurul motiv pentru care păstrează legătura cu tatăl ei. Fiecare dintre ei au fost implicați în alte relații, semn că viața merge mai departe.

În prezent, Denisa Nechifor nu se află într-o relație serioasă, însă nu exclude acest lucru mai ales că există cineva care o poate împlini pe plan sentimental. Timpul va decide, deoarece fosta soție a lui Adrian Cristea își mai dorește un copil, mai exact un băiat.

„Da, îmi mai doresc un copil, un băiețel, însă nu e cazul acum. Vreau o familie adevărată, cu tot ceea ce înseamnă o familie, una mare și frumoasă, dar toate la timpul lor. Nu mă grăbesc', a mai adăugat aceasta.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete