Denisa Filcea, noi declarații privind scandalul cu fotografa din Ucraina: „Pot crea valuri care să provoace daune”

Denisa Filcea s-a trezit zilele trecute într-o situație controversată când fotograful pe care l-a angajat pentru a face poze la botezul micuței Eva Maria a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook în care o acuza pe soția lui Flick că nu a plătit-o conform muncii prestate.

În ciuda declarațiilor și a explicațiilor Denisei Filcea, gurile rele au început să o atace și să răspândească zvonuri deloc adevărate, motiv pentru care frumoasa mămică a explicat pe contul său de Instagram care a fost realmente motivul supărării ei și cum se simte în mijlocul acestui scandal.

„Nu sunt multe de spus. Până acum ceva vreme eram Denisa. O tânără muncitoare, ambițioasă, cu rezultate foarte bune pentru vârsta și perioada în care am reușit să am deja o carieră și să pun bazele unei afaceri de succes, la mine acasă, la Oradea', a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Soția fostului om de radio susține că odată asociat numele ei cu Flick s-a trezit într-o lume mondenă haină în care trebuie să se adapteze.

„Încă nu știm cum să alegem, să construim sau să forțăm dragostea. Este ea cea care ne alege pe noi. Ca victima a ei, am devenit, nu de mult, soția unui om mai puțin anonim. Fapt care a adus și asupra mea un val de notorietate pe care l-am gestionat învățând din mers să mă adaptez unor situații noi. Încă învăț. Încă mă adaptez', și-a continuat mesajul soția lui Flick.

Cât despre situația dificilă pe care a întâmpinat-o cu fotografa din Ucraina care a acuzat-o că nu a plătit-o corespunzător pentru munca prestată, Denisa Filcea a mărturisit că tot ceea ce a vrut au fost pozele care i-au fost făcute Evei la botez și nu le-a mai primit. Aceasta susține că din disperare a apărut public în mediul online pentru a-și manifesta indignarea și supărarea și nu s-a gândit nici o clipă că va provoca o întreagă dispută care să escaladeze atât de mult.

„Am alunecat prea ușor în capcana de a mă descărca sau de a mă apăra și discuția a devenit una despre bani, imagini și statut când, de fapt, era despre principii, despre coloană vertebrală și despre disperarea unei tinere mame că nu o să aibă aminitiri din ziua botezului fiicei ei.
Am greșit! M-am grăbit să alerg pe o gheață prea subțire, fără să îmi dau timp să evaluez dacă mă va putea susține.

Am greșit! Am uitat că nu e despre material, am uitat că nu mai sunt doar Denisa care povestește cu familia sau cu o mână de prieteni apropiați și că vorbele mele de acum pot crea valuri care să provoace daune sau stricăciuni nedorite', a declarat Denisa Filcea pe Instagram.

Aceasta și-a încheiat mesajul cu speranța că va fi liniște în familia ei și din respect pentru comunitatea și colaboratorii săi va sta departe de situația creată deoarece ea știe care este adevărul în toată această poveste și nu se simte vinovată cu absolut nimic.

„Ne-am creștinat fetița și îmi doresc ca ăsta să fie singurul moment real care contează azi sau pe care o să ni-l amintim peste o vreme. Fericirea și liniștea familiei mele contează cel mai mult, și la fel și respectul fată de comunitatea și colaboratorii mei, motiv pentru care vreau să stau departe de tot ce înseamnă situația actuală. Eu dorm împăcată pentru că îmi cunosc adevărul!', și-a încheiat frumoasa mămică mesajul postat pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete