Denisa de la Bambi, sacrificii supreme pentru a reuși în lumea afacerilor: „Milioanele de euro pe care…”

Denisa și Raluca Tănase au format una dintre cele mai apreciate trupe ale anilor 2000. Cele două surori au devenit cunoscute datorită talentului lor muzical și au reușit să lanseze câteva piese care au rămas întipărite în sufletul multor români.

Cu timpul, viața le-a deschis mai multe orizonturi, astfel că Denisa s-a decis să se lanseze și în lumea afacerilor. Deși se spune că are deja profituri de milioane de euro, mezina familiei Tănase a dat cărțile pe față și a spus cum stau de fapt lucrurile.

Trupa Bambi s-a desfiițat acum șase ani, însă relația dintre cele două surori este extrem de frumoasă. În 2019, Denisa s-a căsătorit cu Mircea Brînzei, un om de afaceri prosper alături de care a pornit pe un nou drum. Dincolo de frumoasa lor poveste de dragoste, cei doi sunt și partenerii unui lanț de magazine cu parfumuri. Dacă lumea crede că au strâns o avere fabuloasă, ei bine, Denisa a explicat ce sacrificii fac pentru ca totul să aibă o continuitate.

Pentru acest lucru, ei folosesc veniturile frumușele obținute în urma afacerii cu parfumuri reinvestindu-i în extinderea acestor magazine. Aceștia au 41 de magazine deschise. Mai mult decât atât, Denisa a spus că au investit și în imobiliare, cumpărându-și două apartamente în Dubai.

„Este amuzant că oamenii nu fac diferența între cifra de afacere a firmei și banii tăi din contul tău de persoană fizică […] Tot profitul l-am redistribuit în creșterea firmei. Pentru că altfel n-am fi putut să vorbim despre această creștere. Așa că milioanele de euro pe care unii cred că eu le am în buzunar, ele se regăsesc în fiecare magazin deschis', a declarat Denisa Tănase, pentru Ciao.

Jumătatea fostei trupe Bambi a mărturisit că tot acest succes s-a făcut cu multe sacrificii. Câteva dintre ele se numără timpul petrecut cu familia, cu prietenii și multe ore de nesomn. Cel mai mult timp fără să se odihnească a fost timp de trei zile, însă este de părere că acest lucru i-a demonstrat cât de rezistent îi este organismul și cât de mult trebuie să muncești pentru visele tale.

„Am sacrificat partea de timp pentru mine. Care nu mai există. Momentele cu familia, cel puțin cu ai mei – că acum sunt norocoasă că pe soră-mea o am lângă mine că muncim împreună și suntem împreună des. […] Cea mai lungă perioadă în care n-am dormit? Hmm… fară să dorm deloc… 72 de ore', a mai spus vedeta.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete