Denisa de la „Bambi” s-a căsătorit departe de ochii presei. A purtat o rochie de mireasă superbă

Denisa de la Bambi

Denisa de la 'Bambi' nu mai este de mult doar 'Denisa de la Bambi'. Este un prosper om de afaceri, cu boutique-uri deschise în țară și în străinătate. Iar de câteva zile, a devenit și soția partenerului ei, Mircea Brânzei.

Cei doi au preferat să fie discreți în privința detaliilor legate de nuntă și înainte, și după eveniment. Doar câteva poze stau mărturie poveștii lor de iubire care s-a oficializat în sud-estul Franței, într-o locație de cinci stele dintr-o localitate medievală cuceritoare, Èze.

Denisa, în rochie de mireasă sirenă

Denisa a purtat o superbă rochie de mireasă, tip sirenă, cu trenă, fiind accesorizată cu un buchet elegant de bujori albi. În prezența apropiaților, cei doi și-au unit destinele, într-o slujbă religioasă în aer liber. Deși în trecut, refuzase ideea unei viitoare nunți, după experiența anterioară, afaceristul a făcut-o să se răzgândească. Mai mult, cei doi au mărturisit că își doresc, cât de curând, și copii.

Denisa și Mircea Brânzei sunt împreună din 2017 și, dincolo de relația personală, îi leagă și o relație profesională. Cele două surori au renunțat la proiectele muzicale și s-au orientat către zona de business. Eforturile abordării acestui nou domeniu nu a fost inutil. Businessul lor din domeniul parfumeriei devine din ce în ce mai puternic. Chiar cu câteva zile înainte de nuntă, Denisa, alături de sora ei Denisa și Mircea au deschis un nou magazin în Spania, în Valencia.

Citește și: Irina Fodor, declarație emoționantă pentru soțul ei, Răzvan

Foto: Facebook/Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete