Demi Moore și-a înșelat primul soț în noaptea dinaintea nunții: „Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota”

Paul Carafotes și Demi MooreSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu puteam să scap de mariaj, dar îl puteam sabota.”

Demi Moore nu lasă nicio piatră neîntoarsă în noul ei memoriu, Inside Out.

Într-un nou extras din People, actrița admite că și-a înșelat primul soț, pe muzicianul Freddy Moore, în noaptea dinaintea nunții.

„În noaptea dinaintea nunții, în loc să-mi exersez jurămintele, am sunat un tip pe care-l cunoscusem pe platourile de filmare”, a scris actrița.

„Am fugit de la propria-mi petrecere a burlăcițelor și am mers la el în apartament.” În 1980, la doar 18 ani, Demi s-a căsătorit cu muzicianul Freddy Moore care, la vremea aceea, avea 30 de ani. Cuplul a divorțat cinci ani mai târziu, în 1985.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GcastilloR (@efemerides_de_famosos) on

Demi Moore și-a înșelat primul soț în noaptea dinaintea nunții: „Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota”

„De ce am făcut asta? De ce nu am mers la bărbatul alături de care urma să-mi petrec restul vieții și să-i vorbesc despre îndoielile mele?

Pentru că atunci nu puteam să înțeleg că acceptasem să mă căsătoresc doar pentru a trece peste durerea pierderii tatălui meu”, a mai scris Demi.

„Pentru că am simțit că nu mai era loc de îndoieli după ce deja totul era în mișcare. Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota.”

Ce a mărturisit actorul cu care Demi și-a înșelat primul soț?

Recent, actorul cu care și-a înșelat primul soț, Paul Carafotes, a confirmat informațiile. „Lucrasem 18 ore, eram foarte obosit, iar Demi fusese liberă.

Dormeam când mi-a sunat telefonul. Era ea. Îmi spunea că ar vrea să vină să mă vadă. I-am spus că n-ar fi o idee bună. Că sunt obosit. Că sunt deja în pat.

M-a sunat din nou apoi. A fost persistentă. Așa că, în cele din urmă, i-am zis că voi lăsa fereastra de la bucătărie deschisă și că poate urca pe scările de incendiu.

I-am zis că, dacă urcă așa până la mine la patru, atunci ne vedem. Apoi m-am culcat.” Actorul nu se aștepta ca Demi să accepte.

„La câteva minute după, stătea lângă patul meu cu o sticlă de Dom Pregnon. Am fost șocat, era nebună. Ce era să fac?”

După despărțirea de primul soț, Demi s-a căsătorit cu actorul Bruce Willis, alături de care are trei fiice, Rumer (31 de ani), Scout (28 de ani) și Tallulah (25 de ani).

Cuplul a divorțat în anul 2000, iar, în 2003, Demi a început o relație cu actorul Ashton Kutcher. Cuplul s-a căsătorit doi ani mai târziu, în 2005, și a divorțat în 2013.

Foto: Hepta.ro

Surse: InStyle ; Daily Mail

Citește și:

Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

Tulburătoarea poveste de dragoste dintre Marlene Dietrich și Jean Gabin. Despărțirea lor, învăluită în mister

Destinul nefericit al actriței Vivien Leigh. A fost tratată cu electroșocuri, a intrat în relații nefericite, a dat rateuri după rateuri pe scenă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete